2777
2789

خیلی گاوی

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخوام به همه خانمهایی ک هی میپرسن چرا بچه دارنمیشی، چرابچه نداری، چه مشکلی دارین ؟ و از این قبیل حرفها میزنن بگم ....عزیزه من توکه خودت میدونی مشکل داریم و کاری هم ازدست شما برنمیاد ، نمیخواد ازسر ترحم یا بدجنسی سوال بپرسی ،بخدا ما خودمون دلمون ب اندازه ی دنیا گرفته نمک ب زخممون نپاشید ،شاید آه کشیدیم و دامنتون را گرفت مواظب باشید ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

اینو خطاب به همه میگم

هیچوقت هیچوقت چهره ،اسم، نژاد،لهجه و خانواده ورنگ پوست هیچکس رو نقد و مسخره نکنین

شاید شوخی کوچیک شما باعث گرفتن حال یه نفر بشه و باعث بشه یه شب تا صبح تمام ذهنش درگیر اون یه کلمه حرف باشه

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

سلام چشماتون اذیتتون نمیکنه ؟ آخه پدر منو در آورده 💔

میدونم لاتیه و کپی ولی همینو بلد بودم

🌾🌾🌾 این قشنگه که من تو دل زمین پچ پچ میکنم ولی تو توی عرش آسمون میشنوی 💗 عماد من 🤍 ممنونم ازت به خاطر نعمت هایی که بهم دادی چه اونایی که بعدا ارزششونو فهمیدم   چه اونایی که فهیدمو یادم رفت تشکر کنم ؛ دوستان تو تاپیکای فان و باحال تگم کنید ممنون میشم ، ماچ ،بای   

میخوام به همه خانمهایی ک هی میپرسن چرا بچه دارنمیشی، چرابچه نداری، چه مشکلی دارین ؟ و از این قبیل حر ...

بنظرم بهترین برخورد با اینجور آدما بی‌تفاوت رد شدن از خودشون و حرفاشونه و مطمئنن اگه طرف بچه دار هم بشه باز حرفی برای گفتن و دخالت  و فضولی دارن

بنظرم بهترین برخورد با اینجور آدما بی‌تفاوت رد شدن از خودشون و حرفاشونه و مطمئنن اگه طرف بچه دار هم ...

حرف که بله ادمها زیاد میزنن ...ولی صبر ادم هم حدی داره ....دلیل نداره کسی که بعد این همه سال بچه دارنشده را مواخذه کنن...

حرف که بله ادمها زیاد میزنن ...ولی صبر ادم هم حدی داره ....دلیل نداره کسی که بعد این همه سال بچه دار ...

بله درسته 

خدا بهتر می‌دونه به کی چه موقع چه چیزیو بده به بندش چه ربطی داره یکی از اقوام ما بعد بیست سال بچه دار شدن  اونم دوقلو ولی حکمت خدارو ببین بچه هاش به قدری زیبا و باهوشن آدم میمونه تو مهربونی خدا 

بله درسته  خدا بهتر می‌دونه به کی چه موقع چه چیزیو بده به بندش چه ربطی داره یکی از اقوام ما بع ...

خداروشکر انشاالله ادمها به همه ارزوهاشون برسن ...