2777
2789

شوهرم هی میگه پول ندارم  منم از خیلی چیزا میزنم ک ولخرجی نکرده باشم و برا رهن هرسال پولی جمع کنیم. اونوقت چند وقت یبار میبینم پول برا مادرش یا خواهرش فرستاده مثلا ۵ میلیون ۳ میلیون  درصورتی ک ندار نیستن فقط زبونشون برامن درازه و باهام بدرفتاری میکنن حتی پسرخودشونم دوس ندارن هیچوقت نمیگن ی شام خونمون بیاید فقط پولشو میخوان.دقیقا ماه قبل ک من محتاج دوتومن برالباس بودم ۵ میلیون به ننه اش داده  الان فهمیدم چجوری ب روش بیارم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای شادی روح پاکش صلوات🥲😅

سلام دوست جوونیا من پَری ام🧜‍♀️  پری که دوست داشت دریایی باشه ولی زمینی شد😋 حالا تعریف از خود نباشه ها🤪 ولی آقایی مون( دَلی قیز) خطابم میکنه 😉😅😂 راستیییییییییی یادم رفت بگم من یک عدد مامان پری ام هستم که هنوز تو دوران طفولیتش سیر میکنه😉😎 اگه تو تاپیکی باهات شوخی کردم به دل نگیر فقط یه لبخند بزن و رد شو دنیا ارزششو نداره دوست خوبم😊در آخر ممنون میشم برای عاقبت بخیری جوجه رنگیام و رسیدن به آرزوهام یه صلوات مهمونم کنی🙂
خرج خودت کن ولخرجی کن وقتی اینطور ه منم شوهرم اینطور بود الان اصلا چیزی تو دلم نمیزارم بهتر شده

اخه اونموقه سر سال خودم باید از این و اون پول قرض کنم   ککشم نمیگزه

به نظرم به روش بیاری جبهه میگیره باهات دعوا میکنه 

پولشو کم کم بگیر برا خودت خرج کن اصلا نمونه که بخواد برای اونا خرج کنه

آنقدر به فکر خونه و زندگی بودی پررو شده

فقط خداااا     آقایون درخواست دوستی ندیدن لطفااا 
نمیتونم دعوا نکنم   اخه تا کی من از خودم بزنم بخاطر این  

قشنگ به روش بیار بگو من راضی نیستم.

هر وقت منو تامین کردی اونوقت میتونی اونم با هماهنگی و مشورت با من به خواهر و مادرتم برسی.

سلام دوست جوونیا من پَری ام🧜‍♀️  پری که دوست داشت دریایی باشه ولی زمینی شد😋 حالا تعریف از خود نباشه ها🤪 ولی آقایی مون( دَلی قیز) خطابم میکنه 😉😅😂 راستیییییییییی یادم رفت بگم من یک عدد مامان پری ام هستم که هنوز تو دوران طفولیتش سیر میکنه😉😎 اگه تو تاپیکی باهات شوخی کردم به دل نگیر فقط یه لبخند بزن و رد شو دنیا ارزششو نداره دوست خوبم😊در آخر ممنون میشم برای عاقبت بخیری جوجه رنگیام و رسیدن به آرزوهام یه صلوات مهمونم کنی🙂

اونوقت شوهر من که رفته به خاطر دوستدختر دوستش دعوا کرده با قمه و چاقو و کوفت زهرمار طرفو تهدید کرده اونم شکایت کرده 

زور نداره بخاطر یه دختر پسر دیگه آرامش زندگی من بره؟؟؟؟ 

والا به ننش میداد راضی بودم 

به نظرم به روش بیاری جبهه میگیره باهات دعوا میکنه  پولشو کم کم بگیر برا خودت خرج کن اصلا نمونه ...

همش میگه ندارم   میخوام بگیرم میگه ندارم   بعد از تو گوشیش میبینم پولایی ک فرستاده رو

نمیتونم دعوا نکنم   اخه تا کی من از خودم بزنم بخاطر این  

ببین همیشه باید با سیاست رفتار کنی ، اینجوری دعوا کنی فقط اعصاب خودت به هم میریزه ، شاید اصلا ازشون قرض گرفته بوده خبر نداری که