شوهرم هی میگه پول ندارم منم از خیلی چیزا میزنم ک ولخرجی نکرده باشم و برا رهن هرسال پولی جمع کنیم. اونوقت چند وقت یبار میبینم پول برا مادرش یا خواهرش فرستاده مثلا ۵ میلیون ۳ میلیون درصورتی ک ندار نیستن فقط زبونشون برامن درازه و باهام بدرفتاری میکنن حتی پسرخودشونم دوس ندارن هیچوقت نمیگن ی شام خونمون بیاید فقط پولشو میخوان.دقیقا ماه قبل ک من محتاج دوتومن برالباس بودم ۵ میلیون به ننه اش داده الان فهمیدم چجوری ب روش بیارم؟
سلام دوست جوونیا من پَری ام🧜♀️ پری که دوست داشت دریایی باشه ولی زمینی شد😋 حالا تعریف از خود نباشه ها🤪 ولی آقایی مون( دَلی قیز) خطابم میکنه 😉😅😂 راستیییییییییی یادم رفت بگم من یک عدد مامان پری ام هستم که هنوز تو دوران طفولیتش سیر میکنه😉😎 اگه تو تاپیکی باهات شوخی کردم به دل نگیر فقط یه لبخند بزن و رد شو دنیا ارزششو نداره دوست خوبم😊در آخر ممنون میشم برای عاقبت بخیری جوجه رنگیام و رسیدن به آرزوهام یه صلوات مهمونم کنی🙂
نمیتونم دعوا نکنم اخه تا کی من از خودم بزنم بخاطر این
قشنگ به روش بیار بگو من راضی نیستم.
هر وقت منو تامین کردی اونوقت میتونی اونم با هماهنگی و مشورت با من به خواهر و مادرتم برسی.
سلام دوست جوونیا من پَری ام🧜♀️ پری که دوست داشت دریایی باشه ولی زمینی شد😋 حالا تعریف از خود نباشه ها🤪 ولی آقایی مون( دَلی قیز) خطابم میکنه 😉😅😂 راستیییییییییی یادم رفت بگم من یک عدد مامان پری ام هستم که هنوز تو دوران طفولیتش سیر میکنه😉😎 اگه تو تاپیکی باهات شوخی کردم به دل نگیر فقط یه لبخند بزن و رد شو دنیا ارزششو نداره دوست خوبم😊در آخر ممنون میشم برای عاقبت بخیری جوجه رنگیام و رسیدن به آرزوهام یه صلوات مهمونم کنی🙂