2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارت یارانه تو ببر فروشگاه های تایید شده

ترجیحا هم کارتت بیشتر از ۲۰ تومن نداشته باشه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

برو فروشگاهایی که دارن سبدکالا

معمولا معلوم میشه از جمعیت مردم یا برگه میزنن رو در.

برو اگه بهت تعلق گرفته باشه به ازای هر نفرتون ۲۲۰ تومنی واریز میکنن

به اندازه پولت هرچی میخای بخر بیا

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤

این کد رو با سیم کارت سرپرست خانوار و کد ملیش بزن اگر اعتبار داشته باشید میرید فروشگاه و به اندازه اعتبارتون خرید میکنید 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

کارت یارانه روببر دیگه قبلش هرجور موجودی کالا برگ می‌گرفتی بگیر 

مردم میگفتن که قرارع ۲۲اخرین مهلتش باشه و هرچی نره خرید کنه بسوزه ماهم رفتیم کارت کشیدیم انقد ک شلوغ بود بعدا بریم خرید کنیم  

امشب بعد سه شب بیفتیم بخدا مردم روهم بودن

مامان یه خانوم گلیِ سه ساله🥰 همسر یه مرد متعهد و مسولیت پذیر💓بعد از یازده ماه اقدام ناموفق با مصرف یک دوره کلومفین اونم بدون تزریق آمپول آزاد سازی باردار شدم.درحال حاضر دارم با یه مورد خاص افسردگی دست و پنجه نرم میکنم 🫠زندگی با وجود یه جاری حسوووود رو تصور کنیید😵‍💫 تو حتی اگر 💩هم بخری دوروز بعدش میخره میگه خیلی وقته نیاز داشتیم!