2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی و معتقد بیایید...

433 بازدید | 42 پست

من تو زندگیم خیلی جاها سختی کشیدم ... و کم نیوردم

ولی امسال خیلی در حقم نامردی شد... حقم ضایع شد سر یه قضیه ای....

چند وقته ذهنم خیلی درگیرشه

که آخه عدالت خدا کجاست

چرا میذاره اینقد در حق بنده هاش ظلم و ناحقی بشه!؟

من خیلی التماسش کردم ولی جوابی نگرفتم...

خیلیییی ازش ناامید شدم

انگار که اصلا منو نمیبینه

یه چیزی بهم بگید آرامش بگیرم... از از روحی خیلی بهم ریخته ام😔

سوره ای از قرآن یا دعای خاصی 

هر چی که به ذهنتون میرسه بگید🙏

❤️🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوره و دعا نمیخواد

بپذیر این دنیا ظرفیت عدالت رو نداره

ببین الان بچه های غزه تو چه وضعی ان؟سرما و گرسنگی و بیماری و بمب بالا سرشون

خب؟؟؟

خدا به انسان قدرت اختیار داده.متاسفانه اون ظالم هم داره از همون استفاده میکنه و بعضی وقتا از مظلوم هیج کاری ساخته نیست 

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

من زیاد مذهبی نیستم از دعا و سوره هم سر درنمیارم

ولی هر موقع سختی داشتم خدا بعدش برام جبران کرده

تحت هیچ شرایطی تو ذهنم هم نمیگم خدایا ازت ناامید شدم

همیشه اینو تکرار میکنم خدایا من به رحمتت امیدوارم😍😍

همینقدر بگم که اگر قرار باشه خدا تو تک تک کارهای دنیا  دخالت کنه که سنگ روی ینگ بند نمیشه.

خلافت رو از علی که ولی خدا بود گرفتن. 

امام حسین و خانواده اش رو توی کربلا با اون همه مصیبت شهید کردن و این همه مصائبی که میدونیم بر اهل بیتی وارد شد که خدا زمین رو ما رو همه چیز رو بخاطر اونها خلق کرده. اگر خدا میخواست جایی وارد بشه حقی بگیره که ائمه از ما سزاوارتر بودن به این حق خواهی.

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

توکلت علی الله کفی بالله وکیلا..سوره احزاب دومرتبه اینو تکرار کرده 

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...