2777
2789
عنوان

ومیخوام شکایت دندونپزشکی را بکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 24 پست
یه دندون کناریش که پر کرده بودم که تلاشش داد توی عکس جلوی اونو گرفته از زاویه عکس به قول خودش منشی ...

اخه دندون سالم یا پر کردگی بدون عیب اگر فرز هم اشتباهی بخوره فقط تراش میخوره نه اینکه ترک برداره بشکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه دندون سالم یا پر کردگی بدون عیب اگر فرز هم اشتباهی بخوره فقط تراش میخوره نه اینکه ترک برداره بشک ...

منم فکر میکردم یکم سابیده شده تا اینکه با ناخن لمسش کردم یه تکه کوچیک کنده شد. شما مطمعنی که با فشار فرز یه دندون نمیشکنه جنس دندون هر کس متفاوته :شما سر رشته دارید از دندونپزشکی

اخه اون تراش میده نمیشکنه که به هرجا بخوره فقط میتراشه

تراش هم بده نباید میزدش به دندون کناری که این اتفاق بیفته پوسیده هم اگر بود اون نباید میزد به دندان پوسیده سفید

منم فکر میکردم یکم سابیده شده تا اینکه با ناخن لمسش کردم یه تکه کوچیک کنده شد. شما مطمعنی که با فشار ...

بله سر رشته دارم

تا جایی که میدونم دندونی که پوسیدس حین معاینه یا درمان دندونای کناری یا فک مقابل میشکنه یا لب پر میشه

دندون سالم حتی فرز هم بخوره ممکنه جای فرز روش بمونه

هیچ وقت نمیشکنه

هرچند حق شکایت داری ولی اونا بررسی کامل میکنن پوسیده باشه شکایتت به جایی نمیرسه

چون هم خود دندونتو میبینن هم تست روش انجام میدن هم عکس

شرایط الان دندونتم مشخص میکنه همه چیو معاینه کامل میکنن ببینن الان پوسیدگی داره یا نه ترمیم وسیع ق ...

ترمیم اصلا نداشته قبلا دندون شماره ۳ تو آینه هم نگاه کنی معلوم سالم بوده .تازه کناریش سالم بود به خاطر بریج کردن اونم عصب کشی کردم