2777
2789

میدونید از بچگی پر شدم از بغض از کینه از اینکه حتی مادرم رو هم درک نکردم اون هم هیچوقت منو درک نکرد.. بغص دارم از اینکه از زیباترین نعمت خدا هم ک ی خانواده ک حس کنی وجودت تو اون خانواده پر از حس خوبه ارتباطتون باهم خوبه هم محرومم 

نمیدونم چطوری حال دلمو بیان کنم اما اصلا خوب نیستم 

شاید بچگونه بنطر بیاد اما من ی دختر ۲۰ سالم ک عقده داشتن ی خانواده یرنگو یکدلو باصفا بدون شیله پیله دارم ی دختر ۲۰ ساله که بچگیم پر از گریه بوده ی دختر ۲۰ ساله ک دلم برای خود الانم و خود گذشتمم خیلی میسوزه زندگی لذت های کوچیکو هم بهم بدهکاره اما من همش میگم مهم نیس خدایا تورو دارم مگه این دنیا ابدیه ک بخاطر ادماش غصه بخورم بلاخره ی روز میرم 

هعیخدایا درسته الان حال دلم بده ولی شکرت هرچی تو بخای همون میشه🥺❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا وجود داره وگرنه تکلیف ماهایی که اینجا حسرت هایی داریم چی میشه 

مگه قراره چیزی بشه خودش حسرت رو آفریده تا ما حسرت بخوریم چیزیم نمیشه شک نکن اصن واسش مهم نیس که ما چه احساسی داریم

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
مگه قراره چیزی بشه خودش حسرت رو آفریده تا ما حسرت بخوریم چیزیم نمیشه شک نکن اصن واسش مهم نیس که ما چ ...

هست درسته خودمم خیلی جاها گفتم اصلن براش مهم نیس ولی بخاطر دل خودمونم ک شده ب این فکر کنیم که ما بندشیم مگه ممکنه رهامون کنه اینجا هم نشد صددرصد یجایی باید باشه ک هرکی ب خاستش برسه بدون ترس از بین رفتن و از دست دادن بدون ترس تموم شدن چیزی اگه اینجوری نباشه حکمت افرینشمون چی بوده اگه قراره براش مهم نباشیم

میدونی من ب مرحله ای از حس تنهایی رسیدم ک همه جور چنگ میزنم بگم خدا باهامه اگه حس کنم اونم نیست ک میمیرم 

یوقتایی ادم یجاهایی دلش میخاد اون چیزی ک خودش بش باور داره رو قبول کنه تا بلکه حالش یکم بهتر شده حال این روزای من اینه ک خدام هست اگه اون نباشه واقعا خیلی دلم برا خودم میسوزه

هست درسته خودمم خیلی جاها گفتم اصلن براش مهم نیس ولی بخاطر دل خودمونم ک شده ب این فکر کنیم که ما بند ...

تا فعلا که ما دیدیم از این خبرا نبوده هر وقت دیدیم میایم تعریف میکنیم وگرنه به قول خودت دلداری دادن به خودمونه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
تا فعلا که ما دیدیم از این خبرا نبوده هر وقت دیدیم میایم تعریف میکنیم وگرنه به قول خودت دلداری دادن ...

برا خودمم نبوده🫠اما..خدا هست امیدوارم حال این روزامونو میبینه و کمک میکنه