2777
2789

من یه حاجت مهم دارم ولی حس خوبی دارم قبلا اگه حاجتی داشتم نگران میشدم استرس میگرفتم ولی این دفعه حس خوبی دارم یجوری انگار مطمعنم حاجت روامیشم 

به نظرتون امکانش هست که واقعا حاجت روابشم؟

میشه 

آره هس

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله براتون ایه الکرسی میخونم اگر میشه لطفا شمام برای حل شدن مشکلمون دعا کنید ممنون 

ممنون عزیزم انشاءالله که مشکلتون به زودی حل بشه منم براتون آیت الکرسی میخونم اگه تونستی حتما یاسین ومزمل بخون

میشه 

انشالله حاجت روا بشید

بله امکانش هست و وقتی حستون خوبه این خودش نشونه اس💙💜

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
خداکنه  راستش هی سوره یاسین ومزمل میخونم وشکرگزاری میکنم حسم خیلی خوبه انگارمطمعنم بهش میرسم

انشالله عزیزم 

منم یه حاجتی داشتم ولی نشد 😔واقعا دیگ ناامید شدم 

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
انشالله عزیزم  منم یه حاجتی داشتم ولی نشد 😔واقعا دیگ ناامید شدم

درناامیدی بسی امیداست عزیزم سوره یاسین بخون به هرمبین که رسیدی خداروبه هفت مبین سوره یاسین قسم بده که حاجتتوبده واینکه به آیه سلاما قولا من رب رحیم که رسیدی ۳۴بارتکرارش کن من هر روز همینکارومیکنم از روز اول تا الان حس میکنم حاجت روامیشم حتما 

میشه 
انشالله عزیزم  منم یه حاجتی داشتم ولی نشد 😔واقعا دیگ ناامید شدم

شکرگزاری هم انجام بده شبا قبل خواب برای خواستهات شکرگزارباش جوری که انگاربهشون رسیدی اینم عالیه من ازش نتیجه گرفتم چندین بار برای این حاجتتم دارم انجام میدم

میشه 
درناامیدی بسی امیداست عزیزم سوره یاسین بخون به هرمبین که رسیدی خداروبه هفت مبین سوره یاسین قسم بده ک ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم😘 حتما میخونم 

هی خدا، ولی فکنم خدا اصلا منو نمی‌بینه 

تا الان هم کلی نذر کردم ولی انگار نه انگار 

شکرگزاری هم انجام بده شبا قبل خواب برای خواستهات شکرگزارباش جوری که انگاربهشون رسیدی اینم عالیه من ا ...

من حتی از قانون جذب هم نتیجه نگرفتم 😂 تو قانون جذب هم همش شکر گزاریه

ممنونم از راهنماییت عزیزم😘 حتما میخونم  هی خدا، ولی فکنم خدا اصلا منو نمی‌بینه  تا الان ...

عزیزم حاجتت چیه 

نگواین حرفارو منم قبل لزاینکه باشکرگزاری آشنابشم همین حرفارومیزدم ولی خداروشکرالان خیلی حالم خوبه 

میشه