2777
2789
عنوان

ستون فقرات

1037 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من ستون فقراتم درد میکنه بعضی از مهرها کمرم وقتی با انگشتم یکم فشار میدم درد میکنن ی بار رفتم س تی اسکن گرفتم پیش ی دکتر تو زاهدان بردم گفت دیسک خفیف داره و امپول تو کمرم زد

اما بعد ی مدتی رفتم مطب دکتر چوگان تو گنبد گفتش اصن تو این سی تی اسکن نشون میده که دیسک نداری اما هنوزم درد میکنن نمیدونم چکار کنم شما راهنماییم کنید 

تعداد رای : 0
نظرسنجی
1
0
0%
1
0
0%

شاید رماتیسم داری .منم دیسک دارم ام آی ار دادم بجای معتبر .کمرت چه امپولی زد 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
شاید رماتیسم داری .منم دیسک دارم ام آی ار دادم بجای معتبر .کمرت چه امپولی زد 

چجوری بفهمم رماتیسم دارم یا نه

نمیدونم ی دوسال میگذره پیش دکتر چوگان که رفتم ازم پرسید زایمان داشتم یا ن که گفتم ن خودمم 20 سالمه گفت کمرت خشک شده دارو تقویتی بهت میدم ی مدت داروهاشو استفاده کردم بهتر شدم اما کاملا خوب نشدم الانم ی چند وقتی میشه باز عین قبل شدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری بفهمم رماتیسم دارم یا نه نمیدونم ی دوسال میگذره پیش دکتر چوگان که رفتم ازم پرسید زایمان داشتم ...

چقد بی خیالی  دو سال گذشته ام آی ار چرا آخه ندادی .می‌دونی آدم زود بفهمه دیسک داره چقد زود با ورزش درمان میشه .برو اول ام ار بده .رماتیسم همه عضلات درگیر میشه.اول ام آی ار بده برا کمر .

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
چقد بی خیالی  دو سال گذشته ام آی ار چرا آخه ندادی .می‌دونی آدم زود بفهمه دیسک داره چقد زود با و ...

نمیدونم واسع کدوم دردم برم دکتر چهار سال ازدواج کردم حامله هم نمیشم کیست اندومتریوما دارم همش دارم میرم دکتر که ای وی اف بشم پول همین دکتر رفتنو با هزار دعوا کردن ازش میگیرم اگه واسه اونم بگم که. ...

چند وقتی بود همسرم می‌گفت کمرم درد می‌کنه رفتیم دکتر پیشه دکتر آرزو جعفریان ایشون بعدها معاینه درمان همسرم رو شروع کردن و الان اصلااا کمرش درد نمیکنه توصیه میکنم حتما برید پیشه ایشون

عزیزم من خودم آرتروز ستون فقرات داشتم قبل از درمان، درد آرتروز کمرم تا پا هم تیر می‌کشید و حتی راه رفتنم سخت شده بود. بعد از مراجعه به دکتر فرشید راعی و مدتی درمان دارویی و ورزش، تونستم دوباره فعالیت‌هام رو شروع کنم. هنوز مراقبم و سنگین‌کاری نمی‌کنم، ولی کیفیت زندگیم خیلی بهتر شده.