2777
2789
عنوان

مذهبیا یا اونایی که آگاه هستن به مسائل شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 32 پست
اگه عده زن گذشته باشه و با هم زمان نزدیکی محرم بودن بله میتونه

داره میگه رابطه نامشروع یعنی محرم نبودن دیگه 

میشه حرام ابدی فکر کنم 

حسبی الله و نعم الوکیل ❤️                                         آقایون درخواست دوستی ندهند با تشکر 🙏 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ازلحاظ شرعے چون بامادردختر رابطہ داشتہ  مشروع یاغیرمشروع فرقے نداره حرامہ ازلحاظ انسانے هم مشڪل سازه 

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم

این چه سوال دارکی بود 

اسم کاربریم :فاطماگل اسم ی سریال ترکی بود که دوسش داشتم 😁مخالف ازدواج در سن کم.اگه با نظرم الکی مخالفی (دنبال دعوایی ) ممنون میشم ریپ نزنی  گیسامو ول کن تا گیساتو ول کنم 😒😶

آخه اون پسره یا زنه بعدها چطور میتونن تو صورت هم نگاه کنن... صد در صد دختره ی نگون بخت رو میپیچونن دوباره وارد رابطه میشن.... بمیرم برای خدا ک اون بالا داره چ صحنه ها و چ فکرایی رو میبینه و میخونه

ببخشید دختر هم اطلاع داره از اینکه قبلا رابطه ای بین مادرش و خاستگارش هست؟؟

اصلا چنین افرادی وجود خارجی ندارن که 

داشتم فکر میکردم به این موضوع گفتم تاپیک بزنم بپرسم

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲

دوستان این یه سوالی بود که تو ذهنم بود و اصلا دورو برم همچین افرادی وجود ندارن 

خدا نکنه که همچین اتفاقی بیفته

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲