2777
2789

اینجا مرکز خیریه یا مشاوره نیست که بخوام دروغ بگم 

ن کسی منو می‌شناسه که بخواد بهم ترحم کنه یا مشکل مو حل کنه

یه تصمیم لحظه ای بود دیگه دراز کشیده بودم گفتم یه سر به نینی سایت بندازم پیام دوستانی دیدم که گفته بودن خونه منفجر میشه و همسایه ها اسیب میبینن..

همون لحظه پا شدم همه رو بستم .و در را رو باز کردم به لحظه دلم به حال پدرم سوخت که با کلی بدبختی این خونه رو ساخت و همسایه ها .. از تراس هم نگاه کردم دیدم بارون داره میاد .. شاید نشونه ای از خدا باشه.. 

ممنون از کسایی که محبت کردن و گفتن باعث انفجار میشه 

خدارو شکر ،ک تصمیمتو عوض کردی 

من عاشق نام خلیج فارسم ،خلیج همیشه فارس،ایران سرای ابدی من است دوستت دارم ایرانم مادرم،نموندی رو حرفخو نموندی بیمه اتکشت و آخری نهوندی،بیمه ادگو اری و براگردی چکه مه نشتم تو آخری نهوندی،چکاری اتکه وا دلم رفتیو تو اتکه ولم شکسته بودن ای دلم عزیزوم عزیزوم ،فاصله کفتن بین ما جدایی بودن سهم مادلتنگتم مه باخدا عزیزوم عزیزوم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش قابلی نداشت انشالله که حال دلت خوب بشه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

اره بابا خواستی خودتو بکشی بی زحمت از پل خودتو بنداز پایین خرج نتراش بیخودی پدر مادرت که سر پیری نمیتونن برن چادر بزنن

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

عجیجم یعنی نمیدونستی باعث انفجار میشه 🤔

ن نمیدونستم .. چون شنیده بودم مرگ خاموش و شنیده بودم چند نفری گاز گرفته شون مردن صبح رفتن سر جنازه هاشون ولی نشنیده بودم که خونه شون منفجر شده