2777
2789
عنوان

همه ی دندونام و لثه هام ی درد کوری داره

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 27 پست
دارچین به لثه هام بزنم ؟  دندون پزشکی رفتم عکس هم گرفتم میگه سالمه یک دندونم رو به اصرار خودم ...

اره دارچین خیلی خوبه زبون میسوزونه ولی بزار یه نیم ساعتی رو لثه هات بمونه

فقط 34 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
حتما دندانپزشک برو. بی علت نیست من الان ۸هفته هستم دندونم از ریشه داره خراب میشه دردش زده ب گوشم با ...

عزیزم انشاالله به سلامتی  و خوشی باشی

باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور 😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه نباید عفونت کرد تب کنم یا باد کنه

اگه ریشه باشه لثه زیاد نشون نمیدن من اخیرا ریشه یکی از دندونهام عفونت کرده بود که با عکس مشخص شد و دارو خوردم درد ش خوب شد

کاربر آقا
ممنون  جوش شیرین رو مسواک بزنم بهتر نیست  رو خمیر دندون میترسم واکنش بده

این جوش شیرین به اندازه خیلی کم جوش خودش باعت ضدعفونی وزخم شدن میشه.نباید بیش از دوبار مصرف کرد وسعی در کشیدم مسواک روی پایین لثه باشید تا کمی باعث خونریزی میشه ولی بعدش خوب خوب .

بچه ها احساس میکنم ، خیلی داغون شدم ، شدم مثل پیرزنها  اصلا دیگه بنیه ندارم

سلام عزیزم ببخشید  اینجا میپرسم شما چطور سینوزیت  رو درمان کردین گفتین از معده بود میشه توضیح  بدین؟ من یه طرف دماغم  کیپ  هست دکتر گفته تو سینوس  قارچ داری باید عمل کنی خیلی میترسم