2777
2789
عنوان

خاهرشوهر بیچاره ی من🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1469 بازدید | 53 پست
حرفاییش که درست در میاد، حرفایی هستن که کسی نمیدونسته، ینی راز بوده؟ منظورم اینه که ینی واقعا ار چیز ...

نه مثلا به من میگفت شوهرت به مادرش بی احترامی میکنه بهش بگوبی احترامی نکن یا به من میگفت وقتی از خونه میری بیرون در ماشینت رو حتما قفل کن از این حرفا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ورم پا به خاطر نارسایی کلیه هست ببرینش بیمارستان 🥲

هذیون گفتن احتمالا به خاطر همونه 

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

خداهمه بیمارهاراشفابدهد. بیماربودن وبیمارداری کردن سخته. مرگ دسته خداست.پدرشوهرمن هم قبل مرگش دوهفته اینجوری بود. دوران بیماری خاهرشوهرتون چقدطول کشیده چکسی ازش مراقبت میکرد

نه مثلا به من میگفت شوهرت به مادرش بی احترامی میکنه بهش بگوبی احترامی نکن یا به من میگفت وقتی از خون ...

مریضی خواهرشوهرت چیه استارتر

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
ممنون عزیزم  میدونی از همه بدتر چیه  اینکه بابام خودش میدونست قراره فوت کنه و شوخی می ...

عزیزززم خدا بهتون صبر بده آن شاالله قلب شماهم سرشار از آرامش باشه جایگاه پدری به این مهربونی قطعا بهشته

عزیزای دلم با دلای پاکتون دعام کنید واگه خواستین یه صلوات واسه برآورده شدن حاجتم بفرستین...ان شاءالله ک حاجت روا بشید ممنون ازهمتون مهربوناا😘

[QUOTE=328366279]به خدا مستقیم میره بهشت هیچ گناهی نداره هیچ لذتی از این دنیا نبرد🥺[/QUOTEداره می‌ره یه جای خوب داره به آرامش میرسه ازقفس آزاد میشه برای همیشه💫🌧️🌾بنظرم نباید براش ناراحت بود 

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 

میگن فوت کزدن هم نیاز ب غذای مقوی داره ینی اگر کسی ضعیف شدهزباشه نمیتونه جون بده شاید بخاطر همین میلش زیاد شدع ب هر حال کاش ی بیمارستان ببریدش

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

میگن فوت کزدن هم نیاز ب غذای مقوی داره ینی اگر کسی ضعیف شدهزباشه نمیتونه جون بده شاید بخاطر همین میل ...

اون اصلا مخالف بیمارستان و دکتر میگه اصلا دکترا منا اینجور کردن اخه خیلی تپل و سرحال بود یهو به این روز افتاد