2777
2789
عنوان

خاهرشوهر بیچاره ی من🥺

1469 بازدید | 53 پست

من یه خاهر شوهر دارم ده سالی هست مریضه ۳۹ سالشه ولی ۲۷ کیلوعه بدنش خییلی ضعیفه دوروزه پاهاش باد کرده و یه ریز هذیون میگه این که اصلا صدا ازش در نیومد

با مرده ها حرف میزنه از طرفشون باهات صحبت میکنه غذا اصلا نمیخورد ولی الان دوروزه دل سیر میشینه غذا میخوره اصلا ترسناک شده به من میگفت تو یه بار عقد کردی! ولی بعضی حرفاش هم که میزنه درست از اب درمیاد خلاصه کار هممون دوروزه شده گریه یعنی علایم قبل مرگشه؟؟

یا قمر بنی هاشم خدا خودش کمکش کنه

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا؟ معمولا کسایی که اینجوری میشن فوت می‌کنن؟

همیشه نه ولی خیلیا اینجوری میشن 

بابابزرگ منم قبل فوتش پاهاش ورم کرد😭😭😭😭

قلبم هزار تیکه شد خدا نیاره

عزیزای دلم با دلای پاکتون دعام کنید واگه خواستین یه صلوات واسه برآورده شدن حاجتم بفرستین...ان شاءالله ک حاجت روا بشید ممنون ازهمتون مهربوناا😘