2777
2789

امروززز بخاطر ولنتاین قراره با دوستم و خواهرش بریم کافه ای چیزی یکی دوساعت باهم باشیم و واس هم کادو خریدیم

دوزپسرمم گف امروز برنامت چیه و ساعت چن همو ببینیم

(پرسید کدوم کافه قراره برین؟شاید منم بیام)

واییی مث سگگگگ خجالت میکشم و استرس دارممم😭

من براش کادو هم خریدم ولی اونو نمیدونمممم

میگم اگ اون نخریدههه باشه هم من کادومو بدم بهش؟

وای خدا ازش خجالت میکشم و اصلا نمیتونم تو چشاش نگاه کنم اونم سراین موضوع ازم ناراحت و اذیت میشه همش💔😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش منم امروز میتونستم ببینمش🥲

اصلا کادو هم نمیخاستم فقط خودش

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲

خب راحت باش باهاش پسرا دختری که فقط برای اونا پرو باشن اعتماد بنفس داشته باشن و مغرور  رو دوست دارن 

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️

خب راحت باش باهاش پسرا دختری که فقط برای اونا پرو باشن اعتماد بنفس داشته باشن و مغرور  رو دوست ...

اصلا نمیتونم با پسری ارتباط چشمی بگیرم اونم هرکاری میکنع راحت باشم من اصلا نمیتونم😑😭💔

حتی دستمو گرفتنی هم دستشو نگا نکردم

ازین موضوع خیلی ناراحتههه🤦🏼‍♀️