2777
2789
عنوان

تو بچی بهم تجاوز شد:)

| مشاهده متن کامل بحث + 13831 بازدید | 200 پست
#نی_نی_یار_3 نی_نی_یار_۵#   @#نی_نی_یارشب ‍  مونا_تهرانی#  

خانوم تهرانی مسئوله تعطیل کردن تاپیکا نیس بزرگوار . 

میخوای تگ کنی همون نینی یار و تگ کنی کافیه 😬

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

چه بیشرفی بوده آشغال عوضی باید به بابات میگفتی میدونم خون راه میفتاد ولی میبردش کوه چند نفرو اجیر می ...

منم همینو میگفتمم عزیزم

اما مامانم میگفت ابروی خودمون میره میگفت مردم اینقدر بدبختن نمیگن تقصر مرده است میگن دخترع چش و گوشش بازه 

در صورتی ک بدبخت هیچی نمیدونست اینقدر سادست

نمیشد میدونی چی میگم ما میریم تو خیابون ی پسر بد نگام کنه بابام میخواد بیگره بکشدش

بعد اینو میگفتیم دیگه هیچیی..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خونریزی داشتم نتونستم بهش بگم چطوری میگفتم از یه طرفم مریض بودم چیزی میگفتم میگفتم مریضی مامان ب ...

عزیزم مقصر اصلی اون مادر نادانته یه دختر بچه رو گذاشته کنار آتیش رفته ددر ببخشید از لحن تندم خیلی ناراحت شدم واست

الان فازت چیه تاپیکاتم که نوبره  اینکه خونواده ها آگاه بشن تو بدت میاد؟؟

بنده خدا اومد یه خودی نشون بده 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

نی_نی_یار# نی_نی_یار۵#  

اول باید برا خودت گزارش بزنیم با این تاپیکای گوهر بارت 😂

میلش به رابطه جنسی زیاده تحریک میشه

🤣 😂