2777
2789
عنوان

تو بچی بهم تجاوز شد:)

| مشاهده متن کامل بحث + 13831 بازدید | 200 پست
بخدا پسرش ۱۸ سالش بود  دخترش کلاس ششم بود خواهر من کلاس دوم بودددد

چقدر وقیح بوده

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

پدرشم که دیگه نمیدونه چیکار کنه به بهانه حرف زدن دخترشو میبره تو تعمیرگاه و با چند ضربه به سرش اونو ...

دقیق یادم نیست یا زنه شوهرشو لو داد یه مغازه دارای اطزاف چیزی دیده بودن که قضیه لو رفت و پلیس جنازه رو بیرون کشید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان بزرگت تو این داستان رو مخ تر بوده با این شوهرش 

مامان بزرگم یه زن ساده بود فکرشم نمیکرد بنده خدا هر چند یه بار بهش گفتم چطور زن این شدی بهش نمیاد ادم خوب و چشم پاکی باشه دیدم گفت از ناچاری ازدواج کردم وتو جونیش همه کار میکرده اونموقع دیگه فهمیدم از اول ذاتش خراب بوده 

عزیزم من ندیدم پست هامو بخون  ما از کوه بالا میرفتیم پر درخت ... بود  بعد من خون دماغ شد ...

چه بیشرفی بوده آشغال عوضی باید به بابات میگفتی میدونم خون راه میفتاد ولی میبردش کوه چند نفرو اجیر میکرد حسابی میزدنش و اونجاشم میبریدن مینداختن جلو سگای بیابون😠

پدرشم که دیگه نمیدونه چیکار کنه به بهانه حرف زدن دخترشو میبره تو تعمیرگاه و با چند ضربه به سرش اونو ...

خدای من مرتیکه عوضی خوبه دخترش بوده ها این همه بلا سرش اورد خیلی خیلییی کثیف بوده این مرد 

خدای من مرتیکه عوضی خوبه دخترش بوده ها این همه بلا سرش اورد خیلی خیلییی کثیف بوده این مرد 

اینا بویی از پدر بودن نبردن 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

الهی خیر نبینه،هرجا هست زندگیش براش کوفت بشه،با درد بی درمون زجر بکشه،بعد گور به گور بشه مرتیکه عوضی ...

امیدواااارمممم

مرتیکه اشغال حروم خور 

من ب زمان بندی خدا ایمان دارم خودش و اپن بچه هاش تقاص میدن