2777
2789
عنوان

تو بچی بهم تجاوز شد:)

| مشاهده متن کامل بحث + 13831 بازدید | 200 پست
من کوچیک بودم  مثلا ۸ سالم بود میرفتم مغازه  اون مغازه داره همیشه دستمو می‌گرفت میگفت چی ...

این کجاش لذت داره عزیزم فقط دستتو میگی می‌گرفته 😶

این کاربری دست چندتا دوسته که ممکنه تاپیک هاشون به هم ربطی نداشته باشه🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای من خیلی حالم بد شد

از دنیا سیر شدم

اندکی از زندگي من::بعد از ۶ سال زندگی مشترک شوهرمو از دست دادم با یه دختر ۶ ماهه،،،با برادرشوهرم ازدواج مجدد کردم بدون اجبار و با علاقه ی خودمون و دوباره مادرررر شدم،،،،،غیرممکن یعنی منو تو ،تو ساحل ،،،عاشق هم بودن زیر ماه کامل،،،غیر ممکن یعنی تو واسم دلتنگی ،،،،یعنی میفهمی ک تو همین آهنگی،،،،،،،،،با افتخار آبانی ام،،، ،،مامان دو تا فسقل👫که متخصص خرابکاری و ریخ و پاشن ..از سال ۹۷هستم ولی بارها تعلیق شدم و مدتی تا خط جدید پیدا کنم خواننده خاموش بودم😶😶😶تاریخ ۲۶ /۱۲ /۴۰۲ یهو فهمیدم یه مهمون ناخوانده تو راهه و میخوام بشم مامی۳تایی😶😶😶😶
رابطه کامل هیچوقت نمیبخشم اگر ازدواج کنه ایشالا سر بچه‌اش بیاد😭

وای چراب مامانت نگفتی؟؟خب اگ بخای ازدواج کنی سختت میشه

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
اره رفت آمد داریم اما کثافت نمیدونم یادشه یا ن خونشون که اصلا نمیرم خونه مادر بزرگم میرم اونام میان ...

بچه ۳ ساله که نبوده بگیم یادش رفته ۱۷ سالش بوده قطعا یادشه. تو باید به مادرت میگفتی که قطع رابطه میکردین راحت نه که هی ببینیش زجر بکشی 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

این کجاش لذت داره عزیزم فقط دستتو میگی می‌گرفته 😶

آره فقط دستمو می‌گرفت

ولی انقدر شنیدم ک بعضی ها با ی چیز کوچیک هم تحریک میشن و گرایش دارن 

فکرم مشغول میشه

اندکی از زندگي من::بعد از ۶ سال زندگی مشترک شوهرمو از دست دادم با یه دختر ۶ ماهه،،،با برادرشوهرم ازدواج مجدد کردم بدون اجبار و با علاقه ی خودمون و دوباره مادرررر شدم،،،،،غیرممکن یعنی منو تو ،تو ساحل ،،،عاشق هم بودن زیر ماه کامل،،،غیر ممکن یعنی تو واسم دلتنگی ،،،،یعنی میفهمی ک تو همین آهنگی،،،،،،،،،با افتخار آبانی ام،،، ،،مامان دو تا فسقل👫که متخصص خرابکاری و ریخ و پاشن ..از سال ۹۷هستم ولی بارها تعلیق شدم و مدتی تا خط جدید پیدا کنم خواننده خاموش بودم😶😶😶تاریخ ۲۶ /۱۲ /۴۰۲ یهو فهمیدم یه مهمون ناخوانده تو راهه و میخوام بشم مامی۳تایی😶😶😶😶
رابطه کامل هیچوقت نمیبخشم اگر ازدواج کنه ایشالا سر بچه‌اش بیاد😭

درکت میکنم خود منم آسیب دیدم از این ماجرا ولی لطفا زن و بچه‌اش نفرین نکن چون اونا هیچ کار اشتباهی انجام ندارن، من هر وقت اسمش میاد گریه میکنم یا تا چند روز مثل افسرده هام چون زندگی بچگیم نابود کرد لعنتی الان به هیچ مردی هیچ مردی حتی بابام هم اطمینان ندارم

اگه کسی هست تو خونتون که حرفت باور میکنه و راز دار بگو یکم شاید آروم بشی. امیدوارم زندگی از این به بعد فقط خوشی باشه برات نه غم

زندگیم فقط دو حرف خواب خواب..!
یعنی خونریزی نداشتی خب یا درددد ؟؟؟ مامانت چطور نفهمید 

آره خونریزی داشتم نتونستم بهش بگم چطوری میگفتم از یه طرفم مریض بودم چیزی میگفتم میگفتم مریضی مامان بخاطر اینه دلت درد میکنه

آره فقط دستمو می‌گرفت ولی انقدر شنیدم ک بعضی ها با ی چیز کوچیک هم تحریک میشن و گرایش دارن  فک ...

نه عزیزم ذهن خودت رو آشفته نکن❤️

بعضیا از روی محبت شونه دختر بچه ها رو دوست دارن کلا ، خودتم میگی طرف خودش دختر داشته قطعا مثل دخترش میدیده شما رو 

بعید می‌دونم قصدی داشته اما خب الان پدر مادرا باید مواظب باشن کلا

این کاربری دست چندتا دوسته که ممکنه تاپیک هاشون به هم ربطی نداشته باشه🤗
دقیقا در این حد کثیفه ها الانم بچه ۷ ساله داره ولی بازم همونجوری کلا خیلی هیزه 

من ی نفرو میشناسم 

خوده شوهرم با چشمش دیده 

پسره با خواهرش رابطه برقرار میکرده