2777
2789

یه سر برین تاپیک پربازدید رو یه نگاهی بندازین. می بینید اکثر آزار و اذیت ها و آسیب هایی که آدما می بینن از پدر و مادر خودشونه.

صرف زایمان و شیر دادن به یه آدم حرمت و تقدس نمیده. مادر کسیه که مادری میکنه.

هیچ مادری به خاطر اینکه تصمیم گرفته بچه دار بشه و یه بچه رو به این دنیا وارد بکنه منتی سر بچه نداره و طلبکار نیست. این تصمیمی بوده که خودش گرفته و پای تمام سختی ها و تبعاتش هم باید وایسه و مسئولیت بپذیره.

مادری که هزار جور گره روانی و عقده رو روی بچه اش بالا میاره. بچه رو از دنیای قشنگ کودکانه اش بیرون میکشه و اونو وارد مسائل و مشکلات زندگی میکنه. مادری که هنوز نتونسته اونقدر پخته بشه که خشمش رو کنترل کنه و مثل انسان های بدوی و غیرمتمدن بچه رو کتک میزنه. مادری که با مقایسه بچه با دیگران برای همیشه عزت نفس رو از بچه اش می گیره. مادری که با احساس گناه دادن به بچه روان بچه رو تا آخر عمر بیمار میکنه. همچین مادری یه جنایتکاره! بهشتی که زیر پای این مادر باشه خود خود جهنمه!

مادری بیولوژیکی به هیچ کس تقدس و منزلت نمیده، مگر اینکه به معنای واقعی کلمه یه انسان مادر باشه. ولی اینجا دوستانی داریم که معتقدن تحت هر شرایطی احترام مادر واجبه و اگه خلاف این بگی هر جور وصله ای بهت می چسبونن! از الحاد گرفته تا افساد فی الارض و محاربه  !

من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهان‌وطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوناییم ک از دست اذیت خانواده هاشون‌قطع رابطه کردن باهاشون رو مسخره نکنین

منی ک‌هر باری ک میرم خونه مادرم از شدت تحقیر شدنام و حرف. تیکه های بی ربطشون ازارم میدن ک مجبورم برم دکتر اعصاب ، نیایین نصیحتم‌کنین ک خودت باعث شدی خودت حتما ی کاری کردی 

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

جالبه همه جدیدا تایپک میزنن رو منبر 

من از کف جامعه تاپیک می زنم نه از روی منبر! 

من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهان‌وطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!  

بیشنر طلاقای تو سایت میدونین دلیلش چیه؟

انتخاب همسری که دقیقا مطابقت با آدم‌های گذشته زندگیشون داشته، هر کی به اون بد رفتاری ها نزدیک تره بوده، کاملا مطابقت با ذهن این خانوم ها داشته تا مردی که رفتارش درست و خوب باشه.

شاید دیده باشین دخترا دست رو بدترین پسرا میذارن، یا پسرا دست رو بدترین دخترا میذارن، در حالی که از ادم خوب فرار میکنن. 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

من اصلا به این چیزا اعتقاد ندارم 

همیشه تو گوش بچه هایی که خودشون ناخواسته به این دنیا اومدن خوندن احترام پدرو مادر واجبه خیلی از اینا مخصوصاا قدیما بچه رو میاوردن که عصای دستشون باشه ،هنوزم هستن 

یا به خاطر ارضای حس مادرانه 

ولی هیچکس نگفت اون بچه به خواست خودش نیومده پس پدرو مادر مسئولن 

اگه بچه دارین یا میخواین بیارین لطفا به فکر اون طفل بی گناه باشین اون بیچاره نمیتونه تا اخر عمر جور شمارو بکشه

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

نظر من هم همینه چه بسا کسایی که ازشیرخوارگاه بچه اوردن سهم بیشتری از بهشت زیر پای مادران داشته باشن چون ما داریم بچه های خودمون روبزرگ میکنیم ولی اونها محبت رو به پای بچه هایی میریزن که در قبالشون وظیفه ای ندارن👍

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

اوناییم ک از دست اذیت خانواده هاشون‌قطع رابطه کردن باهاشون رو مسخره نکنین منی ک‌هر باری ک میرم خونه ...

آره متاسفانه بارها دیدم که اینجا تحت هیچ شرایطی به آدما این حق رو نمیدن که با نزدیکانشون قطع رابطه کنن. در حالی که بعضی وقتا بهترین راه برای محافظت از خودت و روانت اینه که بعضی از آدمای اطرافت رو حذف کنی.

کتاب وقتی نیچه گریست ی جایی میگه برای تربیت فرزندان اول باید خود را بسازی مگر نه فرزندانی برای نیاز های حیوانی گریختن از تنهایی یا پرکردن حفرهای وجود به دنیا اورده ای,,

پدر مادر من انقدر پشتم نبودن و حمایت نکردن که مردم همیشه به خودشون اجازه میدن اذیتم کنن ازشون متنفرم 

الان تو دادگاه کارم گیره حتی نمیان شهادت بدن بیگناهیم ثابت بشه با اینکه روز حادثه اونجا بودن و دیدن حتی ممکنه بیان  قسم دروغ بخورن بر علیه من 

خلاصه که هر چی بدبختی دارم از خانواده امه 

باز خوبه شوهرم هست و هوامو داره وگرنه بدبخت ترین و بی کس ترین آدم روی زمین بودم 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁