2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب برام پیش نیومده  از اینور اون ور شنیدم اسم مهبی رو عوض نمیکنن

آخه یه جوری گفتی عمرا عوض نمیکنن انگار خیلی منبعت موثق بود

عزیزم چیزایی ام که مطمئنی انقدر محکم نگو چه برسه چیزایی که فقط از اینور اونور شنیدی

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️
نه توروخدا بذارید این بار هر چی دوست داره خودش انتخاب کنه  اونجوری باز یه چیز عجیب غریبی در م ...

اسم رو که باید خودش انتخاب کنه

میزنه اون اسمی رو که میخاد ببینه بهش میفته یانه 

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

آخه یه جوری گفتی عمرا عوض نمیکنن انگار خیلی منبعت موثق بود عزیزم چیزایی ام که مطمئنی انقدر محکم نگو ...

از شما چه پنهون

دخترعموم رفت اسمشو عوض کنه اسمش مذهبی بود قبول نکردن چون اسم امروزی انتخاب کرده بود گفته بودن این نمیشه و نهایتا باید یک اسم معمول و یا مذهبی دیگه انتخاب کنی

البته سه سال پیش 

به خاطر همین گفتم

بعدشم تاکید کردم تا جایی که میدونم (توی یکی از کامنتهام)

و اینکه عمیقا ناراحت میشم آدم از یه چیزی خوشش نیاد و نتونه تغییرش بده  اونم یه چیز خیلی ساده که آسیب و آزاری به کسی نمیرسونه

وطن ای مادر غمدیده ام.......

از شما چه پنهون دخترعموم رفت اسمشو عوض کنه اسمش مذهبی بود قبول نکردن چون اسم امروزی انتخاب کرده بود ...

نه عزیزم قوانین روزانه تغییر میکنن

بعد مشکل ایشون از مبدا ( اسم مذهبی خودش ) نبوده بلکه از مقصد بوده

اسم خودشو عوض میکردن ، ولی اسم جدیدشو نپذیرفتن

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️