2777
2789

دیشب خونه مادرم بودم شوهرم زنگ زد گفت برگرد خونه با اسنپ بیا حالم خوب نیست منم ترسیدم اسنپ گرفتم سریع اومدم خونه از بیرون نگاه کردم دیدم لامپها خاموشه داشتم سکته میکردم رفتم کلیدو انداختم درو باز کردم دیدم شوهرم کل خونه رو شمع قلبی شکل قرمز رنگ روشن کرده کلی گل ریخته بود کف خونه وااای یهو خودش اومد بغلم کرد و رفتم جلو تر دیدم کیک و خرس و یه باکس گنده برام گذاشته 😍😍🥰🥰 

بعله دوستان شوهرم هیچکدوم ازین کارارو نکرد اون اصلا بع ولنتاین اعتقادی نداره منم اصلا ناراحت نیستم مرد خوبیه خیلی دوسم داره درکم می‌کنه محبت می‌کنه اگه یه ولنتاین هم کاری نکنه آسمون به زمین نیومده عشق ما سرجاش هست 🤗🤗🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جان 😂😂❤️

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

ماهم ولنتاینو اعتقاد نداریمو جشن نمیگیریم

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

😂😂😂😂😂

من و همسرم ۸ سال دوست بودیم هیچ موقع ولنتاین نداشتیم 

امسال عقد کردیم از شانس دستمون خیلی خالی بود بازم نتونست بگیره بیچاره همش خوابشو میبینه ک تو خواب همه کلی دعواش کردن 😂😂😂😂 

باشه عزیزم تو این حرف و حرف های بعدی و همه حرفات همه درسته

دیدی درست میگم ، چون ازتایپ کردنت مشخصه چه فشاری به خودت وارد کردی و سعی میکنی خودتو به بیخیالی بزنی

برای خودت میگم ، این ی جشن بیخوده جاش تو روز عشق ایرانی خودت ی جشن و هدیه بگیر