2777
2789
عنوان

شب عروسیم لباس سفید پوشید

| مشاهده متن کامل بحث + 1043 بازدید | 29 پست

می‌دونم  بی رحمم اما من بودم سفید می‌پوشیدم مثل خودش😶

چون شب عروسی برام خیلی مهمه خیلی زیاد اگر کسی خرابش کنه یادم میمونه

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون بی نزاکت بود شما که نباید مثل اون رفتار کنی.یه لباس سنگین و زیبا بپوش برو عروسی خوش بگذرون ولی سمت عروس نرو بهش تبریک هم نگو اصلا هیچی.اگه دامادو تنها دیدی تبریک بگو بهش

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 

سمت ما اگه کسی نامزد باشه و عروسی جایی دیگه بره سفید بپوشه همه میفهمن تازه عروسه ناراحت نمیشن

ولی معمولا اگه یه خانم بعد چندسال ازدواج لباس اونجوری بپوشه خب مسلمه همه درموردش چی فکر میکنن، چقدر آدم عقده ای بوده

می‌دونم  بی رحمم اما من بودم سفید می‌پوشیدم مثل خودش😶 چون شب عروسی برام خیلی مهمه خیلی زیاد ا ...

منم نمیدونم چیکار کنم 

از یه طرف میگم من نباید مث اون بشم از یه طرف میگم همش تو فیلم عروسی من دونفرن ک لباس عروس پوشیدن و یه دوماده😐🙄

اتفاقا یه مشکی دارم  ساتن امریکاییه خیلی خوشگلههه ولی اونشب من عروس بودم و اون دختره و یه دا ...

بیخیال بابا همونو بپوش

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

خدایا تاسف تاسف

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵