2777
2789
عنوان

دل تنگی

276 بازدید | 33 پست

نمیخوام چیزی بگم! نمیخوام نصیحت کنم ولی  دعواها بحث هاتون رو کوچیک و وکوتاه کنید ،سعی کنید همدمو رفیق همدیگه باشید ...سعی کنید راز دلتون رو فقط با همسرتون در میون بزارید اگر قهر کردید جاتون رو جدا نندازید اصلا نزارید این قهره به ساعتها بکشه قدر باهم بودن وکنار هم بودن رو بدونید ... این اسکرین از چت هم برای همین وچند دقیقه پیشه :) چیزی نشده فقط دلتنگم همین  سرکاره ...

سلین 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدایا این تاپیکارو زیاد کن

کاش آدما یاد بگیرن که کم از غم بگن وبیشتر از شادی تا دیگران هم یاد بگیرن ...تا کمتر حسرت خورده بشه ،تا یادبگیرن شادی وخوبی رو نشر بدن نه غم و فشارو بدبختی ،روی ضمیر ناخوداگاه هک میشه ثبت میشه اگر پیرو غم وبدبختی باشی ذهنت ،بدنت هم پیرو همین غم وبیچارگی میشه ...اما گاهی ادما باید توی همین کم وکاستی ها ،نبودن ها و بودن های کم شاکر باشن ولبخند بزنن کمتر غر بزنن بیشتر بخندن ،بخدا شادی ها کوچیک قشنگترین ... 

سلین 

کاش آدما یاد بگیرن که کم از غم بگن وبیشتر از شادی تا دیگران هم یاد بگیرن ...تا کمتر حسرت خورده بشه ، ...

اره عزیزم چون حالت خوبه اینو میگی که امیدوارم همیشه خوب باشی وگرنه هیچ کس دوست نداره غمگین باشه و از درد بگه

سهم ما از عشق  که شد درد وجدایی، خوشبحالتون عشقتون روز افزون

نمیخوام بگم خوشبخت ترین وخوشحالترینم اما به سهم خودم قانعم  وشکرت ...درد و جدایی هم بخشی از زندگیه امیدوارم از یه جایی به بعد سهم توهم بشه لبخند وخوشحالی از ته دل از اونایی که ذوق زده میشی نمیدونی چطور این ذوقتو تخلیه کنی از همونا ...

سلین 

اره عزیزم چون حالت خوبه اینو میگی که امیدوارم همیشه خوب باشی وگرنه هیچ کس دوست نداره غمگین باشه و از ...

نمیخوام بگم کم درد کشیدم یا غم من از غم تو بیشتر بوده شاید اینجور نباشه اما منم گاهی بیشتر از توانم کشیدم حتی همین الان ...پر از استرس وغمم دلم کمی خوشه به همین اندر احوالات وچت و...که معلوم نیست ممکن ادامه داشته باشه یا نه اما چرا خودمو عذاب بدم مگه چندبار زندگی میکنم !

سلین