2777
2789
عنوان

دل تنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از تجربه ای ک بدست آوردم میگم 

دل خوش نکن ب این حرفای عاشقانه و ب قول خودت محتاط 

بخدا گذریه 

بعداً عوض میشن مردا

بخدا ک همه شوند اولش همین قدر عاشق و معربون و محتاط هستن

من باور نمیشه همسرم همون آدم دوران نامزدیه

اینو ب خودشم میگم هی 

ولی کاش واقعا عوض نمیشدن 

بخدا زنا فقط محبت و توجه میخوان بخدا ک ن خرجی داره ن سخته 

نمی‌دونم چرا دریغ می کنند

تحمل فقط همینو میتونم بگم البته من باوجود دوتا بچه هرشب گریه میکنم اونم بااین دلتنگی اخرشبا 

خوبه که بچه داری ..من خودم بچه نمیخوام فعلا ...خودشم میترسه میگ بچه نه خودم معلوم نیست چی میشم ...تنهام توی این سه هفته تا یکماه کارش ده یا چهاده روزی هم که خونس دور کارای اقامت بعدشه کم میبینمش کم باهمیم ولی همینشم  خوبه

سلین 

خوبه که بچه داری ..من خودم بچه نمیخوام فعلا ...خودشم میترسه میگ بچه نه خودم معلوم نیست چی میشم ...تن ...

انشالله سایشون مستدام باشه 

امام زمان یاور همه ی غریبا باشه 

ولی بچه نتونست زره ایی از دلتنگیه مارو کم کنه من به این اعتقادی ندارم ک بچه بیاد درست میشی

انشالله سایشون مستدام باشه  امام زمان یاور همه ی غریبا باشه  ولی بچه نتونست زره ایی از د ...

خیلیا میگن بچه بیاد از مهرو علاقتون به همدیگه کم میشه خیلیا میگن رفتار همسرت عوض میشه تازه سال اول ازدواجتونه هنوز مونده ...ولی من میگم نه  مگه میشه ...خیلی شک به دلم دادم هنوز برای اتفاقاتی که رخ نداده یعنی همین بی میلی و بی حسی گاهی بغض میکنم گریه میکنم  کاش همیشه همین مدلی بمونیم با تمام سختی ها و کم وکاستی هایی که داریم

سلین 

خیلیا میگن بچه بیاد از مهرو علاقتون به همدیگه کم میشه خیلیا میگن رفتار همسرت عوض میشه تازه سال اول ا ...

اره یسریامیگن کم میشه محبتت بعد ازبچه چمیدونم دلتنگی رفع میشه ولی باورت میشه من همین چندشب پیش ک شوهرم میرفت سرکارش کلی گریه کردم و اونم همینطور 

اتفاقا محبت بیشترمیشه که کم نمیشه انشالله عشق شماهم همیشگی و پایدارباشع

این نیز میگذرد

اره یسریامیگن کم میشه محبتت بعد ازبچه چمیدونم دلتنگی رفع میشه ولی باورت میشه من همین چندشب پیش ک شوه ...

انشالله ...شبت بخسر عزیزدلم ممنون بابت حرفات♥️🌏

سلین 

خوبه که بچه داری ..من خودم بچه نمیخوام فعلا ...خودشم میترسه میگ بچه نه خودم معلوم نیست چی میشم ...تن ...

عزیزم انشالله موفق و شاد و خوشبخت باشید کنار هم همیشه. عزیزم میشه بپرسم شغل همسرتون چیه؟و چرا میگه خدایی نکرده خودم معلوم نیست چی میشم؟ چون حس میکنم شغلش مثل همسر منه یعنی توی یک حیطه هستن اما فقط شیفتای همسر من فرق میکنه.

عزیزم انشالله موفق و شاد و خوشبخت باشید کنار هم همیشه. عزیزم میشه بپرسم شغل همسرتون چیه؟و چرا میگه خ ...

همسرم ،نظامیه ...میگ اعتباری به بودن من نیست به مراتب سخت تر از بقیه شغل های نظامیه

سلین 

عزیزم انشالله موفق و شاد و خوشبخت باشید کنار هم همیشه. عزیزم میشه بپرسم شغل همسرتون چیه؟و چرا میگه خ ...

ممنون برای دعای قشنگت ..همچنین شما عزیزدلم شاد وموفق وپیروز

سلین 

همسرم ،نظامیه ...میگ اعتباری به بودن من نیست به مراتب سخت تر از بقیه شغل های نظامیه

عزیزدلم انشالله انشالله سالم و سلامت باشن همیشه و کنار هم خوش حال باشید. نمیدونم چرا فکر کردم ممکنه هم شغل همسر من باشن، منم با وجود اینکه همسرم ۴ روز آف هستن و ۴ روز سرکارن بازم خیلیی دلم تنگ میشه و از این بابت خیلییی درکتون میکنم، منم همیشه استرس دارم برای همسرم ( ایشون مهندس هستن توی‌ شرکت پتروشیمی جنوب کشور)چون شغلشون خطرات خودشو داره و اینو خیلیا درک نمیکنن اصلا و فکر میکنن کارشون راحته

عزیزدلم انشالله انشالله سالم و سلامت باشن همیشه و کنار هم خوش حال باشید. نمیدونم چرا فکر کردم ممکنه ...

فدای شما اتفاقا خیلی شغل سختیه من شهرم شهر صنعتی هست تماما شرکت  پتروشیمی سه تا شرکت پتروشیمی هست و بیشتر ...خیلی سخته با مواد شیمایی ،اسید و...کار میکنن واقعا سخته خدا نگهش داره برای شما و خانواده محترم ...فشار وخستگی که روی دوششونه خدا قوت بهشون ...

سلین