2777
2789
عنوان

عمل ناموفق دیسک کمر و تنگی کانال

2519 بازدید | 53 پست

همسرم بعد ۴ماه هنوز سرپا نشده .درد ساق پاش خیلی زیاده.۴ماه استراحت مطلق بود ولی دریغ از یه ذره بهبودی

خیلی نگرانیم اگه تجربه دارید بیاید دلداریم بدید .تمام کارای خونه و بیرون گردن من افتاده خیلی سختمه 

حس میکنم عملش خوب نبوده با اینکه بهترین دکتر منطقه عملش کرده و همه اونایی که بعد سوهرم عمل کردنم خوب شدن فقط این بنده خدا شانس نیورد😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو ام ار ای تنگی کانال رو نشون داد؟ الان می‌تونه راه بره ؟حداقل تو خونه

بله تو همون دکتر تشخیص داد.تو خونه هم درد داره با اینکه همش درازکشه رو تخت .تا دستشویی هم پاش درد میگیره

منم دیسک خفیف دارم ترسیدم  اگر ۱۰دقبقه ظرف بشورم کمرم میترکه

اگه دکتر تشخیص عمل داد حتما عمل کنید 

همشرم چون ۴ساله که دیسکش پاره بود و عمل نکرد اینجوری شد اگه زودتر عمل میکرد نتیجه میداد

عزیزم همسر منم همینطور بود چقد عذاب کشیدیم تا خداروشکر خوب شد

کاش یکم از شرایط شوهرتون و عملش بگید که منم اروم بشم بخدا کارم شده گریه از نگرانی تا الان خوابم نبرده

کاش یکم از شرایط شوهرتون و عملش بگید که منم اروم بشم بخدا کارم شده گریه از نگرانی تا الان خوابم نبرد ...

عزیزم همسر من قبل عمل پای راستش درد میکرد ولی ن اونجور ک دیگه نتونه راه بره و من اصلا راضی ب عملش نبودم ولی ترسیدم تو اینده مهره هاش آسیب ببینه برا همین راضی شدم عمل کنه ،ولی بعد عمل پای چپش ک اصلا درد نداشت شروع ب درد کرد،هم باسنش هم رونش هم ساق پاش هم مچ پاش درد میکرد ،وختی دراز میکشید یا میسشت اصلااااا درد نداشت ولی وختی شروع میکرد ب راه رفتن تا سر کوچه هم نمیتونست بره،هیچ وقت یادم نمیره یه بار رفت نونوایی اومد از درد گریه کرد🥺بعدش بردمش پیش دکترش گفتم این وضعش قبل عمل اصلا اینطوری نبود ما عمل کردیم ک بهتر بشه اینکه بدتر شده دکتر هم با عصبانیت براش دوباره عکس نوشت گف شاید یه دیسک دیگش زده بیرون ،منم گفتم تو همین یه ماه ک تو استراحته ترکید،خلاصه با استرس رفتیم عکس گرفتن گف ن دیسکش سالمه و براش فیزیوتراپی نوشت ،رفتیم دکتر فیزیو هم معاینش کرد و براش ۳۰جلسه فیزیو نوشت ،تا جلسه ۱۵اثری نکرد ولی بعدش یواش یواش اثرشو نشون داد،ولی ما چون این وسطا اثاث کشی داشتیم و خونمون پله داشت دوباره روز از نو روزی از نو ،همون دردا بدتر از قبل برگشتن،راستش چن ماهم بود همسرم سرکار نمیرف واقعا دستمون خالی بود نمیتونستیم دوباره فیزیو بریم برا همین یکی از کارکنای فیزیو بهمون پیشنهاد دادن ک دستگاه فیزیو خانگی بخریم ،ما هم خریدیم و چون تو فیزیوتراپی یاد گرفته بودم کودوم قسمت ها میبندن دستگاهو خودم تو خونه براش میبستم،خداروشکر بعد ۶,۷ماه از عملش خوب شد،ببخش طولانی شد 

کاش یکم از شرایط شوهرتون و عملش بگید که منم اروم بشم بخدا کارم شده گریه از نگرانی تا الان خوابم نبرد ...

روغن سیاهدانه بخر از عطاری ماساژش بده،کمرشو اصلا نزاره باد بهش بخوره ،خودم همه این روزارو گذروندم ،انقد گریه میکردم افسردگی گرفتم همه موهام سفید سد تو جوانی،الان کاملا درکت میکنم ،توکلتون ب خدا باشه،بهش روحیه بده,از عوارض بعده عمله دیگه بعضیا اصلا ندارن بعضیا چن هفته دارن بعضیا ۳ماه ،از شانس من مال ما بیشتر شد ،انشالله همسر شما زود سرپا میشه،فقط سعی کنید ب زندگی عادی برگردین اینطوری زودتر خوب میشه ،اگه دایم از عمل و دردش حرف بزنید دیر جواب میگیرید 

روغن سیاهدانه بخر از عطاری ماساژش بده،کمرشو اصلا نزاره باد بهش بخوره ،خودم همه این روزارو گذروندم ،ا ...

اللهی خیر ببینی که اومدی یکم ارومم کردی

حقیقتش اینقد پرستاریشو کردم تو این ۴ماه خودم دیسک و زانو درد گرفتم.خیلی نا امید شدیم مخصوصا من ...حس میکنم خوب نمیشه دیگه .هرشب ماساژ با روغن زیتون و پمادی که دکتر داده  داروهاشم مرتب میخوره استخرم دکتر گفت برو ولی از پادرد نمیتونه مرتب بره...  خیلی هم وزن اضافه کرد .دکتر گفت فیزوتراپی فعلا ممنوعه تا چند ماه