2777
2789
عنوان

عمل ناموفق دیسک کمر و تنگی کانال

| مشاهده متن کامل بحث + 2561 بازدید | 63 پست
عزیزم همسر من قبل عمل پای راستش درد میکرد ولی ن اونجور ک دیگه نتونه راه بره و من اصلا راضی ب عملش نب ...

اینقد درد داره که نتونست به زندگی عادی برگرده .گفتمش شاید عملش خوب نبوده یا دچار چسبندگی شده ولی دکتر گفته نمیشه بری ام ار ای تحریک میشه کمرت و خوب نمیشی ...عجله نکن و خودتو با بقیه مریضا که زود خوب شدن مقایسه نکن...توکل بر خدا ...ممنون که وقت گذاشتی عزیزم❤️

اینقد درد داره که نتونست به زندگی عادی برگرده .گفتمش شاید عملش خوب نبوده یا دچار چسبندگی شده ولی دکت ...

منم میترسیدم چسبندگی باشه انقد گریه میکردم ،خیییلی ناامید بودم ،همش میگفتم چرا رفتی عمل ،انقد گفتم ک ی روز همسرم برگشت گف حالا ک رفتم حالا ک اینطور شده دیگه گذشته رو ول کن الان بفکر چاره باش،منم تصمیم گرفتم بهش روحیه بدم ،خیلی چله گرفتم براش،قران ختم کردم،از اونموقع هم من هم همسرم شروع کردیم نماز خوندن دیگه واقعا از همه جا بریده بودیم خداروهزاران مرتبه شکر خوب شد ،هنوزم بعد دوسال همسرم نمازشو میخونه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم میترسیدم چسبندگی باشه انقد گریه میکردم ،خیییلی ناامید بودم ،همش میگفتم چرا رفتی عمل ،انقد گفتم ک ...

دقیقا منم شروع کردم به زیارت عاشورا خوندن و حدیث کسا و نذر و نیاز ....خداروشکر بعد اون همه ناراحتی به مراد دلتون رسیدید ...اگه قابل دونستی برای ما هم دعا کن دوستم

دقیقا منم شروع کردم به زیارت عاشورا خوندن و حدیث کسا و نذر و نیاز ....خداروشکر بعد اون همه ناراحتی ب ...

حتما عزیزم دعا میکنم اگه لیاقت داشته باشم ،توکلتون ب خدا باشه ،مطمعن باش خوب میشه ،بعضیا عملشون اینطوریه ک عوارض بعد عمل طول می‌کشه رفع بشه