2777
2789
عنوان

وقتی شوهرت مطمئنیییی دوست نداره💔

1125 بازدید | 61 پست

با یه بچه بدون پشتوانه مالی و قدرتی 

وخانواده ی ضعیف باید چیکار کرد؟دیگه حتی دست و دلم نمیره بهش محبت کنم.خسته شدم دیگه.همش میگم دوسش ندارم.اما تا ذره بهم محبت میکنه میفهمم خیلی دوستش دارم.به ظاهر مثلا داریم حرف می‌زنیم.یهو سرمو میارم بالا میبینم داره با غیظ و نفرت بهم نگاه میکنه💔🙂اصلا خشکم میزنه.همش همینه.بهش از بس گفتم اینجور نکن من دارم داغون میشم.من میبینمت‌.چون من خودم خیلی تیم تا میاد خودشو جمع کنه من میفهمم.تازه چند روزی هس که مثلا تا میخام برگردم سمتش صورتشو یعنی سریع درست میکنه

اما بازم میفهمم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا همچین فکری میکنی؟ دلیلش چیه گلم

بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀