2777
2789

تاپیک قبلمم هست..خیلی کلی میگم عقد هستم.

شوهرم کلا به کادو خریدن برای مناسبتا اعتقادی نداره.

مثلا ولنتاین رو که میگه کلا قبول ندارم. و برای سالگرد ازدواج و اینا هم میگه در حد تبریک بسه 

دلیلش اینه که چون من انتظار دارم روز زن بهم کادو بده. دیگه کادوش دلی نیستش و چون حس میکنه مجبوره انجام نمیده.

اخه من مثلا برای سالگرد ازدواج چیزی نخرید خیلی ناراحت شدم واضح. بعد بحث کردیم. بعد اون گفت حالا که تو انتظار داری و زوریه نمیخرم. دیگه نخرید. ۲ ساله

کلا هم میگه مگه چند درصد مردا روز زن کادو میدن؟ چرا انتظار کادو داری؟ زندگی اینچیزا نیستش و...

به نظرتون حق داره؟

باید ببینی دلیل اصلی و ریشه این تفکرش کجاست؟ کم کم کار کنی و سربه راهش کنی. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چ بد کلا مردا را اکثرا باید هی یااداوری کنیا ب روشون بیاری تا بخرن بعضیام ن خودشون اصن یادشونه همه مناسبتارا ولی اینجورم بده ذوق ادمو کور میکنه ک

﮼هیچۍواسم‌مثلِ‌توقشنگ‌نیست دلبر!♥️👩‍❤️‍👨
باید ببینی دلیل اصلی و ریشه این تفکرش کجاست؟ کم کم کار کنی و سربه راهش کنی. 

ریشش اینجاست که تو خانواده تاحالا تولد نگرفتن براشون. یا پدرش یه دونه کادو هم به مادرش نداده 

مادرش هم میگه اصلا مهم نیست. کادو خوب نیست و...

گلم مناسبتا زیادن سخت نگیر ولی یکی دوتا مناسبت که برات مهم تره بهش بگو اینا برام خاصن

دیگه از روز زن مهمتر؟ فقط تبریک گفت. و گفت چون تو دلت میخواد کادو بگیری من نمیگیرم برات 

چرا اینچیزا برات مهمه؟

چ بد کلا مردا را اکثرا باید هی یااداوری کنیا ب روشون بیاری تا بخرن بعضیام ن خودشون اصن یادشونه همه م ...

وتقعا ذوقم کور شده. من عاشق کادو دادن و گرفتن و سوپرایز کردنم

ریشش اینجاست که تو خانواده تاحالا تولد نگرفتن براشون. یا پدرش یه دونه کادو هم به مادرش نداده  ...

کاش خانواده ها به پسراشون این چیزا رو یاد بدن. اکثر مردا محبت کردن یاد نگرفتن و خانوما رو خون به دل میکنن

به نظرم بشین قشنگ باهاش صحبت کن و بگو که برات مهمه 

من سال اول ازدواجم اول تولد شوهرم نزدیک بود 

براش جشن گرفتم و خودم و خانوادم بهش کادو دادیم 

و بهش گفتم همه ی مناسبت ها برام مهمه 

از اون موقع همه رو جشن میگیریم و کادو میدیم

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ
به نظرم بشین قشنگ باهاش صحبت کن و بگو که برات مهمه  من سال اول ازدواجم اول تولد شوهرم نزدیک بو ...

اصلاااا افاقه نکرد. ساعتها صحبت کردیم تو این سه سال. نتیجش این بوده که تو چرا اینچیزا برات مهمه؟

وتقعا ذوقم کور شده. من عاشق کادو دادن و گرفتن و سوپرایز کردنم

بنظرم توام کلا ت هیچ مناسبتی کادو نده تبریک نگو ببین حرفی میزنه

﮼هیچۍواسم‌مثلِ‌توقشنگ‌نیست دلبر!♥️👩‍❤️‍👨