2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشیدمادرتون پیش کی دعای سیاهی گرفتن؟ جاریم زندگیم رانابودکرده

نمیدونم عزیزم 

ازش نمی پرسم از کی گرفته امیدوارم اون دعانویسه هم سخت ترین عذاب ها رو توی این دنیا و اون دنیا پس بده

ضمن اینکه الان قبول نمیکنه اینکارو کرده چن بار بهش گفتم داری تاوان پس میدی

در حالیکه چن سال پیش منو برد داخل اتاقشون قشنگ نشونم داد که گذاشتمش داخل دیوار اتاق ، اتاق یه کم شکاف داشت اونجا پنهونش میکنه و اون زن رو از زندگیش سیاه میکنه هر چند که اهل زندگی هم نبود و آبرو و حیثیتمون رو به فنا داد و از نظر روحی نابود شدیم خدا اونم لعنت کنه که زن خوبی نبود

نمیدونم عزیزم  ازش نمی پرسم از کی گرفته امیدوارم اون دعانویسه هم سخت ترین عذاب ها رو توی این د ...

دعانوسها چقدرگناه میکنن که همچین کاری میکنن. ولی به خدا جاریم زندگیم رانابودکرده. هرروز ابرو ریزی وکتککاری وفش وپاسگاه ودادگاه

❤️❤️

چرا ؟ مشکلتون چیه؟

تویه ساختمون باخانواده شوهرم زندگی می‌کنیم. همش اش میگن سروصدا آری ومارا اذیت میکنید. جاروبزنم. مهمون بیاد. بچه بازی کنه راه برم همه اش فش میدن. خسته شدم دیگه. 

❤️❤️