بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پدر شوهرم خیلی دوستم داره ،باهم صمیمی هستیم جوری که مادر شوهرمو مسخره میکنه دوتایی میخندیم بهش🤣🤣🤣🤣 حالا برعکس با خواهرزاده خودش که جاری من میشه اصن خوب نیست 😁سیاست باید بلد باشی تا تو دل بقیه جا باز کنی
علم بهتر است یا ثروت ؟هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده
جا تو دلشو حقیقتا نمیدونم چون پدرشوهرم خیلی سنگین و سرد برخورد میکنه،ینی در عین مهربونی فراوونش خیلی سرد و سخته،ولی من خیلی دوستش دارم خیلی مرد خوبیه،اما خب جلوشم همیشه حجاب دارم
پدر شوهر من خیلی اخلاقش بده از عالم و ادم بدش میاد فقط خودشو دوست داره و بچه های خودش و خواهرا و برادراش اگر از قد و ریخت کسی بدش بیاد علنا بهشون میگه و اینجور ادما رک نیستن گستاخن چهار تا عروس داره و چهار تا داماد عجیب اینجاست که منو خیلی دوست داره وخیلی بهم احترام میزاره برخلاف عروسای دیگش خوشگل و شاغل هم نیستم حس میکنم تو دنیا از پدرشوهر شانس اوردم
الهی خداحفظشون کنه همچین ادمایی رو تصور هم که میکنی قشنگن
احترام خیلی مهمه
از وقتی اشنا شدم با همسرم حتی وقتی ندیده بودم شون اوایل چون با شوهرم دوست بودم وشوهرم فقط از من اخلاقمو گفته بود ونمیشناختن منو بازم بهم محبت داشتن و پیش کل فامیل تعریفموکرده بودن😍😂
زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗 من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️. اول اسمامونو کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.
خیلی خوب باهم تویه خونه ایم ایشون طبقه پایینن منم بالا همه چیزش بامنه پخت وپزش لباس شستنش خریداش مهمانداریهاش همه چیزش بامنه خیلی هم دوستش دارم مثل پدرخودمه حتی مهمونی یالب آب یعنی لب رودخونه جایی باهم میریم
خدا بیامرزه اول مهر فوت شد میرم خونشون جاش خالیه برام خیلی،ولی هیچوقت کاری برام نکرده بود یا صحبت خا ...
امسال چهارمین سالگرد پدر شوهرمه وهنوز جاش خالیه ودلتنگشم ،مخصوصا که خیلی دوست داشت با ما سفر بیاد وواقعا خیلی خوش سفر واخلاقی بود ،وهمیشه وهر روز وهر لحظه یادش میکنیم .