2777
2789
عنوان

نظرتون درباره دندانپزشکي روسیه چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5687 بازدید | 39 پست
آره یه چیزایی درباره انتقالی شنیدم  قانون ها 4 ساله هستن الان دوسالش رفته یعنی امکان داره 2 سا ...

❤❤❤

ببین عزیزم تو این مورد هیچی اطمینان نداره 

ما خودمون چهار ساله منتظریم انتقالی دانشجویی باز بشه ولی هنوز نشده پارسال یه دوره گفتن میشه ولی شرط احمقانه گذاشتن،  میگفتن باید آزمون دانشگاه علوم پزشکی ایران رو بدین و شرط ثبتنام انصراف از دانشگاه  بود 

یعنی اگر آزمون رو خراب میکردی چون انصراف داده بودی کل درس خوندنات به فنا میرفت 

برا همون فعلا کسی ریسک انتقالی دانشجویی رو نمیکنه از بعد ۹۷یکم سختگیری زیاد شده 

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه شمام روسیه درس میخونین؟😍

نه عزیزم برادر من ترکیه درس میخونه برا همون یه سری اطلاعات دارم از زمان فرستادنش

نه عزیزم برادر من ترکیه درس میخونه برا همون یه سری اطلاعات دارم از زمان فرستادنش

خیلی وقته رفته!؟

شمام میخواهین انتقالی بگیره؟

شرایطش چی بود؟چندساله رفته؟

الان جریان قانون انتقالی چی میشه☹️

خیلی وقته رفته!؟ شمام میخواهین انتقالی بگیره؟ شرایطش چی بود؟چندساله رفته؟ الان جریان قانون انتقال ...

امروز شد چهارمین سال 

اره ما پیگیر انتقالی هستیم که اگر شد برگرده 

شرایط خاصی هم نداره یه بلد بودن زبان انگلیسی و زبان کشور مقصده و پول 

انتقالی هم هیچی درستو باید با نمرات بالا تموم کنی بعد آزمون ملی بدی و تطبیق بزنن مدرکتو تا بتونی بیای ایران 

پزشکی یا دندون؟ چندسال اونجا بود؟ چندساله اومده اینجا؟الان کجا کار میکنه؟راضیه؟

دندون

والا شنیدم تو یه کلینیک دندون کار میکنه

گفته که راضیم

طول کشید تا تمومش کرد چون یه مدت به خاطر ارز نتونست بره و یه وقفه بین تحصیلش افتاده ولی دقیقش اصلا نمیدونم چون باهاشون رفت و آمد نداریم اینا هم جسته گریخته شنیدم