2777
2789

دخترداییم دوساله رفته داره دندون میخونه سه سال دیگش مونده 

همه بهش میگن آخرش اینجا نمیتونی مطب بزنی ميگه من دانشگاه تایید میخونم و خودشو خیلی بالا میبینه🥴

واقعا دندون روسیه خوندن ارزش داره؟😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دانشگاه های روسیه و چین اکثرا مورد تاییدن بعد اتمام درس تو ایران یه آزمون میدن و مدرکشون تایید میشه نهایتا دوسه تا واحد عمومی ایران رو پاس میکنن تو یه ترم

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

دانشگاه های روسیه و چین اکثرا مورد تاییدن بعد اتمام درس تو ایران یه آزمون میدن و مدرکشون تایید میشه ...

کلا یه ترم؟منم دوست دارم برم ولی نظر اطرافیان شنیدم درباره دختر داییم کلا پشیمون شدم☹️

واقعا؟پس چرا خیلی از این اینایی که رفتن و برگشتن بهشون اجازه کار نمیدن؟

اینقدر تخصصی خبر ندارم

سه سری تحقیق میکردم برای مهاجرت خونده بودم مدرک میدن 

یکی از آشناهای منم رفته دندون روسیه میخونه لابد میتونن مطب بزنن اینقدر هزینه میکنن اصن اینجا هم نشه خارج یه کاری میکنن دیگه 

🌟نوری از یَزدان بَر رُخَت تابان🌟