2777
2789
عنوان

شروع رانندگی

664 بازدید | 12 پست

خواهرم تازه شروع به رانندگی کرده یه مسافت طولانی ای رو رفتیم بغل دستش بودم پدرم دراومد از استرس 

میخواستیم بپیچیم یهو یه مینی بوس بدون توجه به ما سر خرو کج کرد جلومون خواهرمم وسط پیچ زد رو ترمز از اونور چراغ قرمز شد موندیم وسط هر کی رد میشد یه فحش میداد 

دیگه از گواهینامه گرفتن منصرف شدم کلی تمرکز و انرژی میخواد

چقدر طول میکشه تا روان رانندگی کرد ؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط تکرار وتمرین...منم بعد ۱۲ سال امسال نشستم...بعد دوماه یاد میگیری...منم همین تابستون همه ی اینا ر ...

چقد خوب

کلاس اموزشی چند جلسه رفتی و شروع کردی؟

نسلی عاشقت شد ک هیچوقت تورو ندید...
من دوازده ساله گواهینامه دارم ولی میترسم با اینکه خیلی دوسدارم یادبگیرم بشینم

منم دقیقا ۱۲ ساله دارم ولی امسال جدی تمرین کردم و موفق شدم...منم مثل شما می ترسیدم...یعنی ماشین از روبه رو میومد من خشکم میزد...ولی خوبه یادبگیری 

منم دقیقا ۱۲ ساله دارم ولی امسال جدی تمرین کردم و موفق شدم...منم مثل شما می ترسیدم...یعنی ماشین از ر ...

نه من بخام بشینم حتما چندتا جلسه اموزشی میگیرم میترسم یهو الکی بشینم خودم ب کشتن بدم

چقد خوب کلاس اموزشی چند جلسه رفتی و شروع کردی؟

من هیچی ...فقط با ماشین خودمون تمرین کردم...دوستم چندین جلسه اومد باهام خدا خیرش بده....با همسرم دوجلسه رفتم دعوامون میشد می گفت خنگ..بعدش تمرکزم روی ترمز کلاج خوب شد بیشتر خودم روی خودم کار کردم

من هیچی ...فقط با ماشین خودمون تمرین کردم...دوستم چندین جلسه اومد باهام خدا خیرش بده....با همسرم دوج ...

من بلدم ولی ترسم حکم میکنه چندجلسه بگیرم

انرژی و تمرکز زیادی میخواد چقدر طول کشید عادی شی و ریلکس؟؟

بله برای من نزدیک دوماه طول کشید من ۱۵ شهریور امسال شروع کردم ۳ ماه بدون ترس واسترس رانندگی می کنم.خودم بچه ها رو به مدرسه میبرم....ولی باید همه روزه تمرین داشته باشید