2777
2789

دوستان من اولین سالیه ک ولن تاین با همسرم هستم 

باید حتما بهم کادو بده؟خودم خیلی دوس داشتم براش بگیرم ولی چون برای تولدش سنگ تموم گذاشتم یه مهمونی بزرگ دادم کلی هزینه کردم کادوی گرون قیمت دادم ولی ۱ماه بعدش تولد من بود و هیچ کار برام نکرد واقعا دلم شکست 

خیلی دوسم داره ولی میدونم چیزی نمیگیره 

برای ولن تاین هم نمیدونم چرا ازش انتظار دارم و مطمئنم با بیخیالی همسرم روبه رو میشم

یکم دلداریم بدین ک شما هم کادو نمیگیرین از کسی 😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتمی در کار نیست گل من..

هر کی تونست میخره ، اصل کادوی ولن هم تو همه کشورها یا شکلات و خوراکیه یا کارت پستال و نامه عاشقانه..

ولی من و همسرم فقط تولدا کادو میخریم ، بقیه مناسبتا یکم برا هم بیشتر وقت میزاریم ، یا غذای موردعلاقه رو میپزیم یا میریم بیرون شام ، با هم فیلم میبینیم یا سینما میریم و..

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

به بقیه کار نداشته باش

فقط تمرین کن.  تو هم از این به بعد عین خودش بشی

کم خرید.  کم بخر

نخرید.  نخر

زیاد خرید.  زیاد بخر

فقط اینطوری آروم میشی

من سال‌ها. روش شما رو رفتم.  نتیجه نداد

آخرسر.  رها کردم.   درست شد

دقیقا منم باید همین کارو کنم

بخدا تنها راه همینه

بعضی آدمها مثل من و شما علاقه به کادو دادن و... دارن

بعضی ها ندارن