2777
2789

والا من طبیعی زایمان کردم ویبک هم تو اینستا دیدم فقط باید یه مامای ماهر کنار خودت داشته باشی کار بلد و اصولی وگرنه درغیر این صورت خودتو و بچتو درخطر ننداز 

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

والا من طبیعی زایمان کردم ویبک هم تو اینستا دیدم فقط باید یه مامای ماهر کنار خودت داشته باشی کار بلد ...

ماما همراه؟

سری پیش یه خوبشو گرفتم.معروف بود و پول بیشتریم گرفت.

ولی نیومد پیشم.گفت زیر4سانت نمیام.اگر اومده بود شاید سز نمیشدم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماما همراه؟ سری پیش یه خوبشو گرفتم.معروف بود و پول بیشتریم گرفت. ولی نیومد پیشم.گفت زیر4سانت نمیام ...

چه غلطا ماما همراه من همون اول اومد پیشم خودش نتونست بیاد یکی بهترشو برام بفرستاد خدا خیرش بده ، برو با یه مامای بهتر یه شهر دیگه حتی ، که هم پرسنل بهتری و بیمارستان بهتری داشته باشن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

چه غلطا ماما همراه من همون اول اومد پیشم خودش نتونست بیاد یکی بهترشو برام بفرستاد خدا خیرش بده ، برو ...

شما قمی یاتهران؟

اینجا تا4سانت نشی ماماهمراها نمیان.

البته بعضیا3سانتم میانا.ولی به شرطی که مثلا3سانتت شونصد ساعت طول نکشبده باشه و درحال پیشرفت باشی.

سری پیش من میدونستم تا4سانت نمیاد

ولی آخرسرم از بس بهش زنگیدم4سانت شدم اومد.دیگه 4سانت و نیمم بردنم سز بخاطر بچه

شما قمی یاتهران؟ اینجا تا4سانت نشی ماماهمراها نمیان. البته بعضیا3سانتم میانا.ولی به شرطی که مثلا3س ...

والا من یک شبانه روز درد کشیدم تا زایمان کردم این حرفا یعنی چی به خودشون زحمت ندادن دوتا معاینه تحریکی درست برات انجام بدن من وقتی بستری شدم که ۴ سانت بودم و یک ساعتم داخل بودم زایمان کردم ماما همراهم مرتب ورزشم میداد و کیسه آب گرم میزاشت روشکمم و کمرم ووقتی دردام شروع میشد چندتا معایته تحریکی برام انجام داد که خوب درد دنیا رو میکشدم ووقتی معاینه میکرد منم باهاش همکاری میکردم میگفت وقتی دارم معاینه میکنم زور بزن معاینه های آخری دیگه جیغ میکشدم ولم کنم نمیتونم دیگه خیلی درد داشتم بچه خیلی پایین بود خیلی زودم زایمان کردم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

شما قمی یاتهران؟ اینجا تا4سانت نشی ماماهمراها نمیان. البته بعضیا3سانتم میانا.ولی به شرطی که مثلا3س ...

من شیرازم عزیزم تازه بیمارستان دولتی و تامیین اجتماعی رفتم کلا هزینه زایمانم و ۲۴ ساعت که بستری بودم شد ۴۰۰ تومن 😅 اسفند سال گذشته من زایمان کردم چند روز دیگه پسرم یک ساله میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

والا من یک شبانه روز درد کشیدم تا زایمان کردم این حرفا یعنی چی به خودشون زحمت ندادن دوتا معاینه تحری ...

ببین من رفتم پیش ماماهمراهم که ورزش کنم تومطبش...بعد ورزش ویزیتم کرد..گفت یکماهه وسنو مرفتی..اب دوربچت کم بوده.برو یجااورژانسی سونو بده یوقت بچه طوریش نشه از بی آبی..

رفتم یجا به زور نوبت گرفتم.حالا با تیشرت ورزشی و شلوارراحتیم بودم.خب رفتم ورزش.چمیدونستم کارم به زایمان میکشه.

بعد مرده سونوییه..اینقدرررررر داد سرم کشید که توچرا اینجایی و سه روز حداقل باید از زایمانت گذشته باشه و بچت داره از بی آبی میمیره و اینا.

خلاصه گفت برو یه بیمارستان که امکاناتش برای بچه خوب باشه چون ممکنه بخاطر بی آبی به مشکل خورده باشه

منم اشتبااااااااه کردم رفتم بیمارستان دولتی و اموزشی قم....دوره کرونام بود..شلوووووغ..میخواستم با معاینه های زیاد تحریکم کنن زود بچه بیاد..

خداشاهده 10نفر معاینم کردن..قشنگ این آخریا به رعشه میوفتادم از ترس که میومدن معاینم کنن.

بعد ماماهمراهمم دیراومد.

خلاصه همه چی دست به دست هم داد که من به فنا رفتم.

یادم میوفته عرررر میزنم.

واسه همین شوهرم میگه دیگه نرو طبیعی..برو راحت سزارین شو که دو درده نشی.

ولی از ته دلم دوستدارم طبیعی باشه.سری پیش بخاطر سز،خداشاهده تا یکماه وقتی میخواستم روتخت بخوابم،میشستم،شوهرم میومد پاهامو اززمین میذاشت رو تخت بسکه حس نداشتم

من شیرازم عزیزم تازه بیمارستان دولتی و تامیین اجتماعی رفتم کلا هزینه زایمانم و ۲۴ ساعت که بستری بودم ...

عزیزدلم

مبارک باشه..

من سزم شدم و باحدودا 48ساعت حضور تو بیمارستان،شد 250.سال 1400مردادماه

ببین من رفتم پیش ماماهمراهم که ورزش کنم تومطبش...بعد ورزش ویزیتم کرد..گفت یکماهه وسنو مرفتی..اب دورب ...

عزیزم اول اینکه متاسفم بابت دردا و سختایی که کشیدی دوم اینکه برو یه بیمارستان بهتر از همین الان و یه مامای خوب اگه خیلی دلت میخواد تجربش کن خیلیا الان با وجود اینکه قبلا سزارین کردن زایمان طبیعی هم میکنن فقط باید آموزش ببینی و خودتو آماده زایمان کنی و ماما همراه کنار خودت داشته باشی به علاوه مامایی که لحظه آخر بچتو به دنیا میاره حس طبیعی خیلی خوبه مخصوصا وقتی بچه به دنیا میاد خودتم عین یه بچه سبک میشی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

عزیزدلم مبارک باشه.. من سزم شدم و باحدودا 48ساعت حضور تو بیمارستان،شد 250.سال 1400مردادماه

خوب اورژانسی شدی ازت زیاد نگرفتن ولی اگه خودت میخواستی حدودا ۲۰ تومنی میشد 😶 ولی من اصلا از سزارین خوشم نمیاد خیلی بعدش ادم درد داره ولی وقتی طبیعی زایمان کنی دیگه بعدش درد نداری نهایتا بعد از یک هفته سر پایی و خودت کارای بچتو انجام میدی من حتی تو بیمارستان مامانم که میرفت سرویس خودم از تخت پایین میمودم بچه رو عوض میکردم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

خوب اورژانسی شدی ازت زیاد نگرفتن ولی اگه خودت میخواستی حدودا ۲۰ تومنی میشد 😶 ولی من اصلا از سزارین ...

خیلی سز سخته.

دکتر به دکترم هستا.

ولی خب درکل از طبیعی سختتره

خیلی سز سخته. دکتر به دکترم هستا. ولی خب درکل از طبیعی سختتره

اره سزارین خیلی سخته فک کن با شکم پاره باید بشینی به بچه شیر بدی 😓 عملا دهن آدم سرویس میشه منکه طبیعی بودم تا ۲۰ روز درست نمیتونستم رو بخیه هام بشینم ولی بعدش راحت شدم تو نشستن یه خورده سختم بود بخیه ها که افتادن همه چیم راحت شد فقط سینه هام زخم بود که درد بسیار وحشناکی رو تجربه میکردم با هر بار شیر خوردن بچه انگار میرفتم اون دنیا و برمیگشتم من شیردهی بسیار وحشتناکی رو تجربه کردم سینه هام عفونت کرد و آبسه کرد دکتر گفت اگه تا دو روز دیگه شیر خالی نکنی باید بری اتاق عمل سینت همش شده آبسه من بایه بدبختی شیر رو خالی کردن مجرای شیر رو باز کردن اونم پیرزنای قدیمی نمک داغ میکردن بخور نمک که میخورد به سینه عفونش باز کرد شیر خارج شد ولی بچم دیگه نتونست بخوره حالا من شده واسم عقده که چرا نشد به بچم کامل شیر خودمو بدم با یه سینه اونم تا ۵ ماهگی فقط تونستم بعدش همش شیرخشک 💔حالا بچه بعدیم واسه شیردهیم با تجربه ترم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

اره سزارین خیلی سخته فک کن با شکم پاره باید بشینی به بچه شیر بدی 😓 عملا دهن آدم سرویس میشه منکه طبی ...

وای خدا توچقدر منییییی..

منم سر شیردهی خیلی زیاد به مشکل خوردم.

آخرسرم دخترم 8ماهگی دیگه نخورد که نخورد..حتی 7تا8ماهم توشیشه میدوشیدم میدادم.8ماهگی دیدم دارم از ناراحتی دیوونه میشم..دیگه ندوشیدم.

دقیقاهم تا2سالگی شیرم میومد.کما..ولی میومد..دوبارم قرص خوردم خشک شه.نمیشد.

منم شیردهی موفق عقده شده برام

وای خدا توچقدر منییییی.. منم سر شیردهی خیلی زیاد به مشکل خوردم. آخرسرم دخترم 8ماهگی دیگه نخورد که ...

آخی عزیزم ایشالله نی نی بعدیت با خیال راحت بهش شیر بدی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚