2777
2789

در ایران حرف اول و اخر رو میزنه ؟

فوق العاده هست.

بالاخره کی درست میگه؟لیدر یا مردم

ماشالله زدن تو کار فروشش لیدر به من میگفت ماهی ۲۰ تومن درمیارم یعنی درست میگه؟ اینطور باشه که همه میزنن تو این کار کارسختیم نیست تو خونت نشستی ماهی ۲۰ تومن در میاری چه کاریه درس بخونی کنکور بدی.

حالا درست گفته یا اغراق برای جذب مشتری و زیرمجموعش؟

کامان و نفیس مزخرفترین برندایی هست که یکی میتونه خرید کنه اگرم کسی میگه نه هنوز به اندازه ای استفاده نکرده که بدیش رو ببینه.

اینکه بفروشه خب هستن کسایی که میخرن ولی به لین راحتیام که تبلیغ کردن نیست 

من بحثی با آدم احمق و متعصب ندارم. چشم هرچی شما می‌گی درسته‌. اگر می‌خوای بحث کنی استدلال بیار. بازی احساسی راه انداختن و ننه من غریبم راه انداختن و آی دلمو شکوندی رو ببرید واسه بقیه چون اینجانب حوصله‌ی خاله خشتک‌بازی رو ندارم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کامان و نفیس مزخرفترین برندایی هست که یکی میتونه خرید کنه اگرم کسی میگه نه هنوز به اندازه ای استفاده ...

بخدا نمیدونی خواهر سرپرسته چطور تعریف میکرد  به خودم میگفتم چرا تواین همه سال من هز همه عقب موندم ...

بخدا نمیدونی خواهر سرپرسته چطور تعریف میکرد  به خودم میگفتم چرا تواین همه سال من هز همه عقب مون ...

نه بابا. من یه تاپیک زدم درمورد دوستم که روزی ۵میلیون داره. کارش فروش لوازم آرایشی و بهداشتی به مغازه‌دارهاست.

می‌تونی اگر دنبال ایده‌ی کاری اون رو بخونی البته خیلی زحمت داره ها فکر نکن راحته و خیلی سریع به درامد زیاد میرسی. کم‌کم که کار دستت بیاد تازه درآمدت شروع می‌شه

من بحثی با آدم احمق و متعصب ندارم. چشم هرچی شما می‌گی درسته‌. اگر می‌خوای بحث کنی استدلال بیار. بازی احساسی راه انداختن و ننه من غریبم راه انداختن و آی دلمو شکوندی رو ببرید واسه بقیه چون اینجانب حوصله‌ی خاله خشتک‌بازی رو ندارم.
نه بابا. من یه تاپیک زدم درمورد دوستم که روزی ۵میلیون داره. کارش فروش لوازم آرایشی و بهداشتی به مغاز ...

ایشونم محصولاتش از شرکت نفیس هست؟

عنوان تاپیکتون چیه؟

ینی باید لوازم ارایشو به مغازه دار ها بفروشم یا انلاین؟

ایشونم محصولاتش از شرکت نفیس هست؟ عنوان تاپیکتون چیه؟ ینی باید لوازم ارایشو به مغازه دار ها بفروشم ...

نه نه. از عمده فروشی که قیمت خیلی کم میدن محصولات مختلف میگیره ولی نفیس و اینا رو اصلا نمیگیره. چیزای ارایشی و بهداشتی میگیره و بعد به مغازه‌دار ها می‌فروشه. تاپیکمم فکر کنم نوشتم این دختره روزی ۵میلیون درامدشه یه همچین چیزی 

نه نه. از عمده فروشی که قیمت خیلی کم میدن محصولات مختلف میگیره ولی نفیس و اینا رو اصلا نمیگیره. چیزا ...

حالا واقعا نفیس خوب نیست؟

بنده خدا میگه پس من چطوری ۳ میلیون جنسو بفروشم ؟رو دستم مونده 

حالا واقعا نفیس خوب نیست؟ بنده خدا میگه پس من چطوری ۳ میلیون جنسو بفروشم ؟رو دستم مونده 

نه کلا این برندا خیلی بد هستن. مثلا کامان من کف پاهام عالی بود مشکلی نداشت خواستم یکم نرم‌تر بشه کرم پا کامان زدم الان خشکی زده ترک می‌خوره مجبورم دوهفته یبار برم‌ پدیکور کل پا هفته‌ای دوبار خودم تو خونه کوکتل تراپی کنم و کلا نابود کرد کف پاهامو. 

کلا نفیس و کامان و خیلی از برندای ایرانی افتضاحن. نزدنشون بیشتر زود داره تا اینکه بزنی‌.