2777
2789
عنوان

رفتار مادر شوهرم

191 بازدید | 6 پست

سلام خانما ميخوام نظر بدين ببينم حق با من بوده يا نه؟

راستش من با مادر شوهرم تو ي ساختمونيم بعد من باردارم و اين چند هفته كمي از دستش دلخور شدم مثلا هفته هاي اول بارداريم بود دو سه بار مجبور شدم برم پايين بلافاصله ي ليوان بزرگ دمنوش اويشن پر نبات  ميداد به من اصرار ميكرد كه بخورم منم گذاشتم به حساب اينكه شايد ندونسته اين كار ميكنه و ماجراهاي ديگه .....حالا امروز صبح زنگ زد گفت  از تعزيه ديشب غذا اوردن بعد به فلاني(برادرشوهرم) زنگ زدم گفتم بيا ببر گفته كار دارم به من گفت بيا شما ببر منم تشكر كردم و گفتم خودم ميخوام ناهار درست كنم ي ساعت بعد دوباره زنگ زد گفت من دارم ميرم بيرون غذاها رو گذاشتم سر پله بيا بردار ببر نصفشو بخورين نصفشم بريزين داخل سطل ببرين بدين به گدا دقيقا با همين ادبيات شما بودين چي كار ميكردين؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا بقیه رفتاراش ب کنار

همین ک ماه اول بارداری بهت دمنوش ب اون گرمی میده نشون میده چ موجود وحشتناکیه🤯مگ میشه ی زن سن بالای متاهل ندونه

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

پس هتون موافقين كه من حق داشتم ناراحت بشم؟ا من عدس پلو درست كردم و اونا رو نخورديم بعد به خاطر اينكه از مجموع رفتارا اين چند وقتش خيلييييي حرص خوردم طوري كه گاهي از شدت حرص بدنم بي حس ميشه رفتم همه غذاها رو ريختم تو پلاستيك اشغالا گذاشتم دم در حالا زنگ زده به شوهرم دعوا كرده اونم به من ميگه كارت زشت بوده برو عذر خواهي كن