2777
2789
عنوان

بهداشت ناحیه‌ تناسلی

742 بازدید | 38 پست

چه نکاتی رو برای جلوگیری از عفونت و به طورکلی حفظ سلامت ناحیه تناسلی رعایت می‌کنید؟ برای خشک کردن از دستمال توالت استفاده می‌کنید؟

یکیش رو خودم بگم: روزانه باید لباس زیر تعویض بشه ( بهتره تو خونه کلا نپوشید) هر ۶ ماه هم شرت‌ها رو بندازید دور.

من بعد هر پریود لباس زیرم رو دور میندازم چون لکه میگیره 

و ژل شستشو بانوان استفاده میکنم 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بعد هر پریود لباس زیرم رو دور میندازم چون لکه میگیره  و ژل شستشو بانوان استفاده میکنم

شنیدم ژل شست‌ و شو نباید زیاد استفاده بشه چون ph طبیعی اون ناحیه رو از بین میبره و باعث عفونت میشه

شنیدم ژل شست‌ و شو نباید زیاد استفاده بشه چون ph طبیعی اون ناحیه رو از بین میبره و باعث عفونت میشه

بله درسته 

تا هفته ای دوبار مشکلی نداره

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

خشک نگه داشتنش 

هر دو سه ساعت پد رو عوض کنیم

ژل شستشوی بانوان استفاده میکنم 

تمیز میشورمش 

و مرتب شیو میکنم 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

شو رت نمیپوشیدم از بچگی مگر پ ریود باشم 

ذره ای تیرگی و عفونت نداشتم تاحالا و ندارم

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
بعد دستشوری خشک کن

من وقتی خشک میکنم خارش میگیرم 

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  
میشه بپرسم چه برندی استفاده میکنید؟

بله عزیزم

لافارر