بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم ب دخترمن ایپوپروفن داددکتربرای تب استامینوفون هم خوبه شربتش روبگیری احتمالا بدنش عفونت داره ک تبش پایین نمیاددخترمنم نزدیک پنج سالشه دوباربردمش بیمارستان
زندگے واقعا بسیار ساده است !از هر دست بدهیم ،از همان دست میگیریم !هرطوری ڪه دربارهے خود بیندیشیم ،برایمان به واقعیت مبدل میشود .من معتقدم ڪه هرڪسے از جمله من ،مسئول همه اتفاقات خوب و یا بد در زندگیش است …!
ددخترمن سه روزاونم تب بالا بدنش پرعفونت بودنه خداروشکربستری نشدباداروهایی ک دادخوب شددکتراول بهش ازریتومایسین 200دادبرای عفونت دکتردومی اموکسی کلاوهردوبرای عفونت خوبن برای تب هم بهش یاایپوپروفن بده یااستامینوفون یه سوال حالت تهوع ک نداره عزیزم
زندگے واقعا بسیار ساده است !از هر دست بدهیم ،از همان دست میگیریم !هرطوری ڪه دربارهے خود بیندیشیم ،برایمان به واقعیت مبدل میشود .من معتقدم ڪه هرڪسے از جمله من ،مسئول همه اتفاقات خوب و یا بد در زندگیش است …!