2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوس دارم دبیری زبان قبول بشم، چیکار کنم؟ کنکور زبان باید شرکت کنم؟ انتخاب رشته ش چطوریه؟

من ۲۹ سالمه، شنیدم شرایط سنی عوض شده

کی کنکور ثبت نام کنم؟

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن
من دوس دارم دبیری زبان قبول بشم، چیکار کنم؟ کنکور زبان باید شرکت کنم؟ انتخاب رشته ش چطوریه؟ من ۲۹ س ...

سلام دوست عزیز 

کتاب های تخصصی رشته زبان رو تهیه کن کنکور تخصصی زبان شرکت  کن لازم هم  شد کلاس زبان شرکت کن 

شرایط سنی هم تا جایی اطلاع دارم تا 24 سالگی قبول میکنن 

سلام دوست عزیز  کتاب های تخصصی رشته زبان رو تهیه کن کنکور تخصصی زبان شرکت  کن لازم هم&nbs ...

خب اگه ۲۴ سال هست چطور من شرکت کنم؟

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن
واسه فرهنگیان که نمیشه اگه میخوای بشین زبان بخون زبان روزانه قبول بشی بعد ازمون بده به عنوان ماده 28 ...

بعد ظرفیت فرهنگیان واسع زبان خیلی کمه رقابتش هم بالاست 

بعد ظرفیت فرهنگیان واسع زبان خیلی کمه رقابتش هم بالاست 

الان اوضاعم همینه