2777
2789
عنوان

سلام لطفا حمله نکنید فقط یه سوال دارم خواهش میکنم درست جواب بدید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1491 بازدید | 127 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم ۲۵ سالش بود که با من ازدواج کرد  خیلی بچه بود  و هنوز هم که بالای ۳۰ سالشه خیلی بچ ...

خوب من پول ندارم بعد با ای مشگلاتی که تو جامعه و تو سایتا خوندم حس کردم بچه سالم 🥲

اها ممنونم 

خواهش میکنم

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

نه کلا الان سن من خوبه ؟ کاری له مشگلات ندارم اصلا 

اگه از نظر عقلی کامل شدی و میتونی خانواده رو ندیریت کنی و چیزی براشون کم نزاری اره 

اول از همه اگه روز تولدم شد و تاپیک نزدم یعنی از بین شما خوشگلا رفتم و اون دنیام 🙂دوما توی هر تاپیک که میام و نظر میدم قصد بی احترامی یا شکستن دل کسی و ندارم عزیز من اگه برداشت اشتباهی پیش اومد پوزش ❤️ سوما بیاین قبول کنیم که توی این زندگی و دنیای واقعی آدما خیلی سختی میکشن پس کاش اینجا باهم مهربون تر باشیم 🙂

خوب چند سالگی خوبه  بدون در نظر گرفتن مشگلات منطورمه ؟

بالاتر گفتم 

۲۸ تا ۳۲

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

خوب من پول ندارم بعد با ای مشگلاتی که تو جامعه و تو سایتا خوندم حس کردم بچه سالم 🥲

ببین پول رو که اگر پدر و مادرت در حد مراسمات و عیدونه خریدن دارن اوکیه 

شما باید یه شغل مناسب داشته باشی 

اگر نداری سریعتر برو دنبالش 

مشکلات زناشویی هم بااااااید هم خانوم و هم آقا قبل از ازدواج آموزش ببینن 

باید فرق خودت و همسرت رو بدونی 

ویژگی زنها رو بشناسی و بتونی محبت کلامی داشته باشی 

باید بتونی وفادار بمونی 

باید بتونی روابط بین خانومت و خانواده ات رو مدیریت کنی 

اگر از پس این چیزها بربیای بقیه اش رو خدا بزرگه و کمکت میکنه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

ولی الان در حال حاظر دستم خالیه کمی

پس تلاشتو بکن وضع مالیت خوب شد بعد ازدواج کنی 

ولی الانم بخای بری جلو ی دوسالی طول میکشه بازم 

اول از همه اگه روز تولدم شد و تاپیک نزدم یعنی از بین شما خوشگلا رفتم و اون دنیام 🙂دوما توی هر تاپیک که میام و نظر میدم قصد بی احترامی یا شکستن دل کسی و ندارم عزیز من اگه برداشت اشتباهی پیش اومد پوزش ❤️ سوما بیاین قبول کنیم که توی این زندگی و دنیای واقعی آدما خیلی سختی میکشن پس کاش اینجا باهم مهربون تر باشیم 🙂

آدما باهم فرق میکنند ولی به نظرم سی سالگی یکی دوسال بالا وپایین سن خوبیه برای مرد ها

من مدتیه  این مشگلات زنو سوهر هارو میخونم کلا اصلا نظرم عوض شده تو ای سن بخ.ام ازدواج کنم