کفشدوزکککک مدیر استارتر عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 39 عنوان کانون قلم چی ی لحظه میایید؟؟ 207 بازدید | 6 پست کسی بوده برای مشاوره کانون قلم چی بره ؟؟چطوری هس؟من میخام برم فرهنگیان میخام بدونم چجوریه چجوری برات مشاوره میدن؟برنامه ریزیشون چجوریه اصلا خوبه مشاوره بگیرم یا ن آخه شنیدم میگن فقط پول هدر دادنه و اصلا ب درد نمیخوره 1402/11/24 | 16:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ziizii_hk عضویت: 1401/06/20 تعداد پست: 1365 نه مشاوره هاش خوب نیس سفیر اهدای عضو❤️برای شادی روح مادرم و همه درگذشتگان یک شاخه گل صلوات ...
ziizii_hk عضویت: 1401/06/20 تعداد پست: 1365 برنامه رو ولی طبق برنامه راهبردی قلم چی بچینی خوبه سفیر اهدای عضو❤️برای شادی روح مادرم و همه درگذشتگان یک شاخه گل صلوات ...
rango۹۰ عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 619 قلم چی فقط برنامه راهبردی و ازموناش خوبه وگرنه مشاور یا همون پشتیبانش اصلاااا خوب نیست
mrrrrrr عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 958 مشاور خیلی خوبم داره برای اونایی هس که ترازاشون بالاس و ظرفیت پیشرفت رو دارن. شاد باشید و از زندگی لذت ببرید🗿
دخترایرانزمین عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 9454 مشاورانش خوب نیستن برای من فقط کارنامه رو میگفت و برنامه راهبردی ک خودش میدادن یعنی در اندازه خود من میدونست فلان درس این درصدت هست فلات آزمون باید اینا رو بخونی و... ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸میخوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم. اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔
یاتورا_یاگوچی عضویت: 1402/05/07 تعداد پست: 1176 قلمچی که کلا خوب نیست تاملند خیلی بهتره به نظرم تاملند ثبت نام کن پکیج فرهنگیان با مشاوره