2777
2789
عنوان

یه فانتزیمون نشه؟

451 بازدید | 14 پست

کاش فردا صبح آیفون و بزنن بگن بیخشید خانم فلانی؟ بگم بله بگن یه بسته دارین برم دم در ببینم یه دسته گلی چیزیه بعد یه کارت روش باشه نوشته باشه از طرف مجید خدااااا یعتی میشه که بشهههههه (صد در صد نمیشه اما آرزو بر جوانان عیب نیست😂)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجید کیه

اگر خوشبختی را برای یک ساعت می‌خواهید؛ چرت بزنید.🥱اگر خوشبختی را برای یک روز می‌خواهید؛ به پیک نیک بروید.🏞️اگر خوشبختی را برای یک هفته می‌خواهید؛ به تعطیلات بروید.🚗اگر خوشبختی را برای یک ماه می‌خواهید؛ ازدواج کنید.👩‍❤️‍👨اگر خوشبختی را برای یک سال می‌خواهید؛ ثروتمند بشوید💸و اگر خوشبختی را برای یک عمر می‌خواهید؛یاد بگیرید کاری را که انجام می‌دهید دوست داشته باشید...❤️

آرزوهای بزرگ تر کن خدایه ما خدایه ناممکن هاست

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

قیمت دسته گل هم تو نرسیدن به آرزوت موثره

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
برای حال خرابم دعا می‌کنی ب خدای ناممکن ها میگی منو ب آرزوم برسونه!؟ دلم بد گرفته

بهترشو بت میده یا همون آرزوتو با صد برابر کیفیت بهتر بت میده هیچ آرزویی پیش خدا رد و حذف نمیشه مگر اینکه به بهترین شکل برآورده بشه

ولی مشکلی هست خدا صبوره منو تو صبر نداریم🙂

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌