2777
2789
عنوان

شما جای بودید چیکار میکردید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1006 بازدید | 77 پست
حرفتون‌زشت .حتما دلیلی داره که قصد مهاجرت دارند. توان مالیش هم دارند. کیفیت زندگی مسلما اونجا بهتر . ...

آها...مثلا اونجا بریم کیفیت زندگیمون بالاس قشنگ مچ میشیم با اونجا که بقولی کشور پیشرفته هست؟احساس عقب افتادگی نمیکنیم نه؟بهر حال من که بشخصه اصلا نمیتونم اونجا بمونم بدمم میاد 

یه چیزایی داره که ادم علیرغم میلش گاهی انتخاب میکنه هیچ کس میل نداره وطنش رو ترک کنه

آره خب ما فقط ظاهرو میبینم اما خب فکر کن از کشور جهان سومی مثلا بری کشور جهان اولی واقعا تا بخوای زبان یاد بگیری تا بفهمی سیستم مملکتشون چجوریه تا با خرید و اینا کنار بیای خیلی وقت میبره باید از اول شروع کنی...اونجا یه شکلات نمیتونی به یه بچه بدی دستگیرت میکنن بازجویی میکنن چرا به بچه شکلات دادی؟قصدت چی بوده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آها...مثلا اونجا بریم کیفیت زندگیمون بالاس قشنگ مچ میشیم با اونجا که بقولی کشور پیشرفته هست؟احساس عق ...

خوب شما نمیتونی دووم بیآری باید عقایدت را با یه لحن نامناسبی به فرد دیگه ای تلقین کنی عزیزم.

به هر حال گشتن تو یه محیط پیشرفته سطح زتدگی آدم را بالا میاره .

مهم اینا اونا دلشون میخواد برن حداقل تحربه کنن و ما فقط میتونیم آرزوی موفقیت براشون کنیم. تایید یا رد کردن اینه انتخابشون خوب یا بد با خودشون.

هدف من از زندگیم خوشبختی و سعادت دخترانم هست .
آره خب ما فقط ظاهرو میبینم اما خب فکر کن از کشور جهان سومی مثلا بری کشور جهان اولی واقعا تا بخوای زب ...

شما رفتید؟

من رفتم

و انگلیسی هم بلدم

برام مطلوب ترین قسمتش این بود که داروهام رو میتونستم با حمایت دولت و با هزینه ناچیز و بدون ترس از نبود دارو تهیه کنم

دلایل ادمها فرق داره

ولی مسخره کردن همیشه کار سخیفی هست

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
آره خب ما فقط ظاهرو میبینم اما خب فکر کن از کشور جهان سومی مثلا بری کشور جهان اولی واقعا تا بخوای زب ...

مسلما استارتر زبان بلد .احتمال زیاد همسرش شغل مهمی داره .فرد معمولی نیست .چون تمام مراحل مهاجرت را انجام دادن.مسلما میتونن خودشون را وفق بدن .  

ببین عزیزم فردی که تمام مراحل مهاجرت را انحام داده مسلما سوپری سر کوچه من و شما نیست که از دنیا و منطقه ای که میخواد واردش بشه هیچی ندونه ‌شما خودت را داری می‌گذاری جای استارتر. و ناگاه ترس وجودت را فرا میگیره .الان بزنی گوگل یک ماه رو یه موضوعی مطالعه کنی میتونی دربارش کنفرانس بدی ایشون که شاید مدتها درگیر این تصمیم بودند .

شما رفتید؟ من رفتم و انگلیسی هم بلدم برام مطلوب ترین قسمتش این بود که داروهام رو میتونستم با حمای ...

دارو؟تو رو خدا تریاک میریزن تو قرص به خوردمون میدن این میشه دارو...بعدم مسخره کجا بود حقیقت بود شما قبول نداری این حرف منو مسخره میدونی...من کاری با شما ندارم نمیشه من یه جا بگم مهاجرت بده همه حمله نکنن...آقا اصلا برید اونجا خوش باشید والا...

دارو؟تو رو خدا تریاک میریزن تو قرص به خوردمون میدن این میشه دارو...بعدم مسخره کجا بود حقیقت بود شما ...

کجا تریاک میریزن تو دارو میگن قرص ؟ایران یا کانادا؟

دارو؟تو رو خدا تریاک میریزن تو قرص به خوردمون میدن این میشه دارو...بعدم مسخره کجا بود حقیقت بود شما ...

مثل اینکه شما نه تنها توی کانادا زندگی کردید بلکه توی کارتل دارو هم فعال بودید

منظور من از دارو انسولین هست

داروی ساده ای که گاهی باید روزها دنبالش باشم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
خوب شما نمیتونی دووم بیآری باید عقایدت را با یه لحن نامناسبی به فرد دیگه ای تلقین کنی عزیزم. به هر ...

ببین منو من عقیدمو گفتم ماشالله همه میخوان منو متقاعد کنن بجای اینکه به هم احترام بزاریم یا میگیم مسخره میکنی یا لحنت زشته یا نامناسب...خودم اشتباه کردم اومدم اینجا گفتم کانادا کشور برای من نیست...حالا همتون حمله کنین 

مثل اینکه شما نه تنها توی کانادا زندگی کردید بلکه توی کارتل دارو هم فعال بودید منظور من از دارو انس ...

فکر کنم بد برداشت کرده .فکر کرده دارو تو مملکت خودمون را میگید .آخه چرا باید تو کانادا تریاک بکنن تو قرص بگن دارو 🤣🤣فکر کنم ایشون هم با داخل هم با خارج مملکت مخالف

مثل اینکه شما نه تنها توی کانادا زندگی کردید بلکه توی کارتل دارو هم فعال بودید منظور من از دارو انس ...

انسولین؟اصلا از کجا معلوم یارو واقعا دیابت داشته باشه...دکترا بیشترشون دروغگو هستن کاری میکنن که مریض پس بیفته بمیره بهر حال خوش باشید 

ببین منو من عقیدمو گفتم ماشالله همه میخوان منو متقاعد کنن بجای اینکه به هم احترام بزاریم یا میگیم مس ...

خوب دیگه ایراد کارت اینجاست که کشوری برای زندگی شما نیست نه بقیه .و میخواهی نظرت را بقبولونی به بقیه.

فکر کنم بد برداشت کرده .فکر کرده دارو تو مملکت خودمون را میگید .آخه چرا باید تو کانادا تریاک بکنن تو ...

خیلی دیدگاه سختی شد که!!!!

باید رو مرز زندگی کنیم پس  

البته حق دارن خارج خیلی بده ولی عکس پروفایل باربی خوبه