2777
2789
عنوان

بچه ها همسرم

599 بازدید | 12 پست

گفتش که میخوام تبلت برا دخترم بگیرم سر راه برگشتم بعد دخترم ۶ ساله چند روز پیش گفته بود تبلت میخوام اینم میخواد براش بخره به نظرتون زود نیست براش؟همسرم گفت میخرم دسترسی والدین رو فعال کن خودت هر موقع خواستی بده دستش بازی کنه فقط حسرتش رو دل بچه نمونه شوهرم کلا تا هرچی دخترم میگم فراهم میکنه به نظرتون بگه بخره یا زوده

تاپیک هامو دنبال کنید و با سبک‌زندگیم بیشتر آشنا شید💚
خیلی زوده سال دیگ هم اوله دیگ بدتر 

دو هفته پیش تا گقت ماشین شارژی میخام دو روز بعد درخونه براش فرستاده بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخاسدین ماشین شارژی رو وقتی ۱۸ سالش شد بخرین😶 درمورد تبلت نمیدونم

عزیز من منظور من اینه هرچی میخواد سریع میگیره همین

خیلی دوسشداره خب🥺

آره خخ الان میگم تبلت نخر فکر کرده دوباره زنک زره اینجوری کن دسترسی والدین رو فعال کن بزار بخرم دیگه فکرم مشغوله😂😂😂

واقعیت من نظری ندارم یکم سخته خوب فکر کردن راحبش..

دخترم حرف گوش کنه ولی میترسم عادت کنه به من نمیگه مامان برام بخر دزدکی میره به باباش میگه 

دخترم حرف گوش کنه ولی میترسم عادت کنه به من نمیگه مامان برام بخر دزدکی میره به باباش میگه 

😂😂😂 اخیی 

خوب میخای بخر حالا ک حرف گوش کنه ولی براش تایم بزار چ موقعا دسترسی میتونه داشته باشه..

😂😂😂 اخیی  خوب میخای بخر حالا ک حرف گوش کنه ولی براش تایم بزار چ موقعا دسترسی میتونه داشته ب ...

آره😂آره باید رمز بزار براش

دو هفته پیش تا گقت ماشین شارژی میخام دو روز بعد درخونه براش فرستاده بود 

عزیزم مامانتون نوه 6ساله داره اونوقت 39سالشه؟خودت چن سالته؟ ماشالله به این مادر بزرگ جوان

جهان هر کس به اندازه افکار اوست
 عزیزم مامانتون نوه 6ساله داره اونوقت 39سالشه؟خودت چن سالته؟ ماشالله به این مادر بزرگ جوان

۲۲ سالمه