2777
2789
عنوان

چجوری بپذیرم

504 بازدید | 29 پست

ک همسرم منو نمیخاد.و این وابستگی و علاقه یک طرفه اس.تحمل دوری و حرف نزدن رو داره.ب طلاق فکر میکنه و حرفشو میزنه.چجوری بپذیرم ک نمیخاد منو.چجوری اروم و قوی باشم.سعی میکنم ولی یهو میبینم دارم زار زار اشک میریزم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایت تصور توئه یا خودش هم اقرار کرده؟ تا حالا در مورد این موضوع با هم صحبت کردید؟

گفته و بدتر از اون چیزیه ک تو رفتارش میبینم.کسی ک سر حرف بقیه شمارو بلاک کنه نخاد باهاتون حرف بزنه.تحمل نبودنتونو داره

گفته و بدتر از اون چیزیه ک تو رفتارش میبینم.کسی ک سر حرف بقیه شمارو بلاک کنه نخاد باهاتون حرف بزنه.ت ...

با مشاور تماس بگیر.

توی تله ی ذهنی افتادی

ترک کن این آدمو. دنیا که فقط یه دونه مرد نداره

کاربری دست یه نفره. من مسئول تمام حرفایی که میزنم هستم✋
با مشاور تماس بگیر. توی تله ی ذهنی افتادی ترک کن این آدمو. دنیا که فقط یه دونه مرد نداره

حس میکنم ی بخشی از وجودم میمونه تو اون زندگی من هیچ وقت دیگه ادم سابق نمیشم با اینکه حتی وقتی ک حالشم خوب باشه انچنان منو دوست نداره.حتی تو شاد ترین حالت ممکنه معتقد نمیخاسته ازدواج کنه

کاش ک همین باشه.عین ی جسد رو تخت افتادم گاهی گریه میکنم گاهی خوابم

دوست عزیز بهتره به یه مشاوره مراجعه کنید روزایه سختیه بلاخره میگذره ولی ایشالا دفعه بعدی آدم درست رو انتخاب کن .

درضمن مردا اگه ازکسی که دوسش دارن مطمئن بشن که همه جوره وابستن. رفتارشون خیلی باهاش بد میشه تو خلوت خودت هرکاری میکنی بکن ولی جلو روش محکم و قوی باش یه جوری رفتار کن که اصلا واست مهم نیست بزار باور کنه که تو بدون اونم میتونی دووم بیاری مردا از زنای ضعیف و وابسته خوششون نمیاد واسه همین سگ محلش میکنن .

منم متاسفانه همینه و میدونه بهش وابستم

خب خودتو تغیر بده انقلاب کن شروع کن به پیدا کردن دوست .تنها برو بیرون برو باشگا برو شنا ازش فاصله بگیر و ببین اون چیکار میکنه سگ محلش کن ببین تغییر میکنه یا نه

خب خودتو تغیر بده انقلاب کن شروع کن به پیدا کردن دوست .تنها برو بیرون برو باشگا برو شنا ازش فاصله بگ ...

انجامشون میذم ولی چیزی ک من از این ادم میشناسم هیچی براش مهم نیس جز خودش .مردن و موندن من تفاوتی براش نداره چ برسه بیرون رفتنم