2777
2789
عنوان

چجوری بپذیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 29 پست
حس میکنم ی بخشی از وجودم میمونه تو اون زندگی من هیچ وقت دیگه ادم سابق نمیشم با اینکه حتی وقتی ک حالش ...

معلومه که یادت نمیره

ولی تعبیرت اشتباهه یه بخش از وجودت جا نمیمونه. یه بخش از خاطرات خوب و بدی که از این زندگی داری به قدت اضافه میشه و رشدت میده.

تو رو بزرگتر میکنه!

رها کن کسیو که لیاقت خوبیهاتو نداره. که کاری کرده حتی خودتم خوبیهاتو یادت رفته.

مطمئن باش هرچی منتشو بکشی اون بدتر پس میزنه!

بکش بیرون و به عنوان یه تجربه پروندشو ببند!

کاربری دست یه نفره. من مسئول تمام حرفایی که میزنم هستم✋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالت عزیزم من اینجوری نیستم متاسفانه .نمیتونم راحت 9سال و نادیده بگیرم

کلا من هزارسالم خاطره بسازم ببینم کسی دلش باهام نیس میرم  خود منم چند سال زندگی کردم دیدم  با بی محبتی زندگی نمیشه جدا شدم  الانم هیج یادش نمی افتم

کلا من هزارسالم خاطره بسازم ببینم کسی دلش باهام نیس میرم  خود منم چند سال زندگی کردم دیدم   ...

ب اندازه ادما شخصیتای متفاوت هست همسر منم عین شماس من اگه نباشم براش اهمیت چندانی نداره .

من وقتی قهر هستیم از تمام کارای واجبم عقب میمونم حتی نمازمو نمیخونم غذامو نمبخورم دارومو نمبتونم بخورم گوشه تختم جمع میشم گریه میکنم ولی اون ب تمام کارای اصلی اش میرسه حموم میره ورزش میره غذا میخوره بیرون سر کار میره ب همه چی میرسه

ب اندازه ادما شخصیتای متفاوت هست همسر منم عین شماس من اگه نباشم براش اهمیت چندانی نداره . من وقتی ق ...

اخه منم ی زمان دل نازک بودم باهمسرم قهر میکردم میرم خونه پدرم  گریه تاصب نمیخابیدم حتی رگمو زدم دیدم اصلاا مهم نیس حال من تازه مغرورم میشد نقطه ضعفمو میفهمید منم عین خودش شدم

ب اندازه ادما شخصیتای متفاوت هست همسر منم عین شماس من اگه نباشم براش اهمیت چندانی نداره . من وقتی ق ...

دوست عزیز هرچیزی ب التماس الوده باشد نمیخاهم حتی زندگی جایی باش ک بهت عشق بده ارامش بده تاکی واس رابطه ای ک نفس اخرشع بدوبدو کنی  پرواز قشنگ اس ولی بی منت.  تاکی  برو اگ اومد واست بودنت تلاش کرد لذت بخشه زندگی..  مگ چقد میتونی غصه بخوری ی تنه واس رابطه 

محبت کن باهاش بحرف کاملا جدی ن حالت مظلومانه مردا خوششون نمیاد از گریه و ناله

دیگه من انقدر محبت کردم تو این سالا دیگه مطمن شده من دوم نمیاره بدون اون.تا هر چی میشه میگه طلاق.منم ی مدتع میگم اوکی باشه طلاق.این حرفاش رو مخمه