2777
2789

چهرم همیشه خستس زیر چشمام گود و پف آلوده پوست صورتم داغون با این سن 26 سال کلی چروک ریز دارم چون وزن کم کردم صورتم انگار شل شده شاداب نیست این اواخرم صورتم کدر شده نمیدونم خاطر استفاده از داروهای هورمونی بخاطر کیست تخمدانمه یا دلیل دیگ داره.چکابم دادم چیزیم نبود میخوام شاداب باشه چهرم تورو خدا کسی اگر راهی بلده دریغ نکنه🙏

وای منم خیلی دوست دارم برای عید یه حالی به صورتم بدم ولی ...

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
وای منم خیلی دوست دارم برای عید یه حالی به صورتم بدم ولی ...

من بخوام هم نمبتونم برای عید اوکی شم چون چشممو لیزیک کردم تا بک ماه نمیتونم هیچ ماسک صورتی یا ابرسانی بزنم میخوام ایده بگیرم برای بعد از عید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرم مرطوب کننده حلزون رو مثل ماسک بزن به صورتت قبلش صورتت بشور بعدش نشور با دست مال نرم کرم هایه اضافه رو پاک کن اصلا از بخور گرم استفاده نکن هرشب قبل خواب با یه تیکه یخ صورتت دایره ای ماساژ بده صبح هم پادمیشی با یه تیکه یخ حمام با آب داغ نرو آبش گرم باشه 

من بخوام هم نمبتونم برای عید اوکی شم چون چشممو لیزیک کردم تا بک ماه نمیتونم هیچ ماسک صورتی یا ابرسان ...

به سلامتی مبارک باشه .ان شالله 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
کرم مرطوب کننده حلزون رو مثل ماسک بزن به صورتت قبلش صورتت بشور بعدش نشور با دست مال نرم کرم هایه اضا ...

بخور ندم آخه نمیشه چون صورتم در جوش زیر پوستی میشه با پیلینگ درشون میارم اگر در نیارم ک افاضاحم اصلا شرایط فیشیال رفتنم ندارم

بخور ندم آخه نمیشه چون صورتم در جوش زیر پوستی میشه با پیلینگ درشون میارم اگر در نیارم ک افاضاحم اصلا ...

عزیزم جوش زیر پوستی رو داخل حمام با کیسه و سفید آب صورتت ماساژ مده بعدش یه چیزی مثل چاقوی کند از طرف برعکسش روی بوستت بکش میان بیرون ....خودت داخل خونه پاکسازی کن