2777
2789
عنوان

🟣بهم گفت بیا خونمون😐🔴

| مشاهده متن کامل بحث + 3135 بازدید | 75 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باخونوادش اومده خواستگاری؟ مشخصه فقط واسه چیزمیخادتت ک بهش زودی برخورده.  سنگین باش بذارگم شه& ...

اره خونوادش اومدن خاستگاری

اول خودش بهم پیاد داد ک من محلش ندادم 

بعد مامانش اومد ب خودم گفت منم گفتم بدون اجازه خونوادم نمیتونم باهاش درارتباط باشم 

دیگ اومدن خاستگاری و خونواده ها گفتن دوسه ماهی همو بشناسین بعدش تصمیم بگیرین 

وا خب میرفتی مگه میخواست چیکار کنه؟ حتما انقدر شناخت داری که میخوای باهاش ازدواج کنی

ازدواج کجابود!مشخصه صرفافقط رفع نیازش میخادتش  

به خونه نامحرم پاشه بره ک چی بشه!همین فرداولش کنه بایکی دیگه جلوی چشم اسی عروسی بگیره میدونی اسی چقدرازجونش سیرمیشه وبه ته خط میرسه بازسنگین برخورده کنه حداقل  فرداافسوس اینونمیخوره ک شرف وآبروشم ازدست رفت

Dunyada olumden baskasi yalan
والا دیگه بیرون رفتنی باهاش هم باید دقت کنی دیگه هدف شومشو میدونی

من جای اسی بودم دیگ اصلا تنها باهاش بیرون نمیرفتم یهو دیدی از حرصش بزور خواست بلایی سر اسی بیاره

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

وااای یاد خودم و شوهرم افتادم،🤣😂شوهر منم دوس پسرم بود و اولین دیدار گفت بیا خونم منم خیلی با جدیت کامل گفتم نه من خونه نمیام شرمنده جاهای دیگه واسه قرار هست مثل کافه و... اونم قبول کرد خداییش هیچی نگفت بعدش دیع وقتی شناخت کااامل داشتم ازش گفت بیا منم دلم نیومد نه بگم بهش رفتم و فقط نشستیم قلیون و تنقلات خوردیم و ولاغیر ...🤣😂🥶هیچ کار دیگه ایی بجز بوس و بغل و.. نکردیم الانم ازدواج کردیم و هميشه هم میگه میگه ک خیلی خوشم اومد برای بار اول ک شناختی ازم نداشتی درخواست منو رد کردی😂🤣

اره خونوادش اومدن خاستگاری اول خودش بهم پیاد داد ک من محلش ندادم  بعد مامانش اومد ب خودم گفت ...

بازم تحت هیچ شرایطی تن ب خواسته هاش نده امکان امتحانم هس. 

بعدشم بارها دیدم همون دقیقه نودمحضرهمه چیزبهم خورده هرچی سنگین باشی به نفعته

Dunyada olumden baskasi yalan
وااای یاد خودم و شوهرم افتادم،🤣😂شوهر منم دوس پسرم بود و اولین دیدار گفت بیا خونم منم خیلی با جدیت ...

خب تو شانس اوردی 😂 اومدیمو این پسره عین پلنگ حمله کرد به اسی 😂چیکار کنه اسی ها چطوری خودشو نجات بده از دستش

ادم چون نامزدشه یعنی باید باهاش رابطه جنسی داشته باشه 🤔🤔

عزیزم چرا افکار پوسیده و قدیمی دارید آخع شماا🤨رابطه جنسی از نظر شما یعنی چی؟؟؟شاید میخاسته فقط در حد بغل و بوس و لب و... این چیزا باشه از کجا معلوم ولی در کل اسی بهترین کارو کرده ک درخواستشو رد کرده👌🏻

خب تو شانس اوردی 😂 اومدیمو این پسره عین پلنگ حمله کرد به اسی 😂چیکار کنه اسی ها چطوری خودشو نجات بد ...

واقعا همینجوریه 😂😂اون بیش‌فعال و قویه 

من اروم و ضعیف و کُند 

خب تو شانس اوردی 😂 اومدیمو این پسره عین پلنگ حمله کرد به اسی 😂چیکار کنه اسی ها چطوری خودشو نجات بد ...

اره دیع اینم هست ولی خب آدم باید طرفشو اونقدری بشناسه ک بدونه قصد طرف از این کار چیه؟من واقعاااا همسرم رو شناخته بودم ک چطور خانواده ایی هستن و بعد قبول کردم ک برم خونشون