2777
2789
عنوان

🟣بهم گفت بیا خونمون😐🔴

| مشاهده متن کامل بحث + 3134 بازدید | 75 پست
واقعا همینجوریه 😂😂اون بیش‌فعال و قویه  من اروم و ضعیف و کُند

اتفاقااا شوهر منم دقیقاااا بیش فعااااال تر از‌اون بوده🤣😂ولی خب خودشو کنترل کرد و قبلش باهم شرط بستعدبودیم ک کار دیگه اییی نکنیم ک بعدا پشیمون بشیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چرا افکار پوسیده و قدیمی دارید آخع شماا🤨رابطه جنسی از نظر شما یعنی چی؟؟؟شاید میخاسته فقط در ح ...

از همون بغل و بوس و لب شروع میشه و به جاهای باریک میرسه و از این خوشش نمیاد میره سراغ بعدی و بعدی، حالا شما راحت بوس و بغل میدی بحثی ندارم 

واقعا حال کردم از کارت اسی، فقط بدون ارزش خودتو بیشتر کردی،  خودش به غلط کردن میافتع خواسته است ...

از حرفاش و کارش حالت تهوع گرفتم واقعا، لیاقت کسایی ک نمیدونن چیو ب کی بگن بخدا بلاکه منتها احترام خونوادشو باید نگه دارم نرینم بهش

تبریک میگم استارتر ان شاالله ثابت قدم باشید وتولد حضرت عباس عیدیتون رو حضرت بهتون بدن پاداش این کار ...

ای جانم چقد به گفتن همچین چیزی از زبونتون نیاز داشتم❤ مرسی از دعای قشنگتون💙🦋لطفا واسم دعا کنین ک آدمای بد دیگه سر راهم قرار نگیرن🫂