2777
2789
عنوان

🟣بهم گفت بیا خونمون😐🔴

3134 بازدید | 75 پست

خاستگارم که دوست‌پسرمم هست  همسایمونمه امروز صبح پیام داده ک خونوادم نیستن میای پیش هم باشیم بعدش برم سرکار توام بری دانشگاه؟😐😐منم خیلی بد بهش پریدم و اونم گفت پس ما باهم ناسازگاریم و ایشالا خوشبخت شی و این حرفا هنوز جوابشو نداده بودم ک چتمونو دوطرفه پاک کرد،

منم شمارشو پاک کردم تا فهمید شمارش پاک شده و پروفم نیست پیام داده 

دیگ از جلو چشمام افتاده میخام ب خونوادمم بگم 

حالا اصن جوابشو بدم یا ندم کلا دیگ؟ خیلی پرروعه 

بهش بگم دیگ پیام نده و تموم شده همه‌چی؟

می خواسته استفاده کنه بعد بکه نمیرخولم..دیده راه نمیدید قبلش گفت نمی خوام

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیالش شو چقد هول و پست

وقتی میگی نه بگه ناسازگاریم و تموم واقعا خیلی حرکت زشت و کثیفیه

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

خوب کاری کردی ، حالا میدونی چی میشه ،خودشو میزنه ب کوچه علی چپ و بعدهم میگه خواستم امتحانت کنم😏

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....